Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Büyükşehirden 10 Kasım etkinlikleri

GÜNCEL 07.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2568+ kez okundu.
 

Büyükşehirden 10 Kasım etkinlikleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 80 yıl önce aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu niteliğinde bir dizi etkinlik düzenliyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Gazi'yi ve silah arkadaşlarını minnetle andıklarını söyledi. İlk anma etkinliği 10 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'da Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda Şef Özcan Yılmaz yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Müziği Korosu tarafından "10 Kasım Özel Konseri"yle düzenlenecek. Gecede Atatürk'ün sevdiği ve Türkiye'nin dört bir yöresinden türküler ve şarkılar seslendirilecek. 12 Kasım Pazartesi günü ise Ulu Önder'i anma etkinliği düzenlenecek. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenecek olan "Gazi Mustafa Kemal'i Anma Gecesi" saat 20'de başlayacak. 16 Kasım Cuma günü saat 20'de ise Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda Şef Murat Akyüzlü yönetiminde "Ata'ya Saygı Konseri" düzenlenecek. Gazi'yi en iyi yansıtan fotoğrafların seçildiği "Atatürk Fotoğrafları Sergisi" de Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde 10-14 Kasım tarihleri arasında Aydınlıları bekliyor olacak. Ata'yı minnet ve özlemle andıklarını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları tüm etkinliklere beklediğini ifade etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 80 yıl önce aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu niteliğinde bir dizi etkinlik düzenliyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Gazi'yi ve silah arkadaşlarını minnetle andıklarını söyledi.

İlk anma etkinliği 10 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'da Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda Şef Özcan Yılmaz yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Müziği Korosu tarafından "10 Kasım Özel Konseri"yle düzenlenecek. Gecede Atatürk'ün sevdiği ve Türkiye'nin dört bir yöresinden türküler ve şarkılar seslendirilecek.

12 Kasım Pazartesi günü ise Ulu Önder'i anma etkinliği düzenlenecek. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenecek olan "Gazi Mustafa Kemal'i Anma Gecesi" saat 20'de başlayacak.

16 Kasım Cuma günü saat 20'de ise Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda Şef Murat Akyüzlü yönetiminde "Ata'ya Saygı Konseri" düzenlenecek.

Gazi'yi en iyi yansıtan fotoğrafların seçildiği "Atatürk Fotoğrafları Sergisi" de Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde 10-14 Kasım tarihleri arasında Aydınlıları bekliyor olacak.

Ata'yı minnet ve özlemle andıklarını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları tüm etkinliklere beklediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.