Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Buharkent’te 300 aileye gıda desteği

GÜNCEL 31.05.2017 - 17:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4089+ kez okundu.
 

Buharkent’te 300 aileye gıda desteği

Buharkent Kaymakamlığı Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda yardımında bulundu.

AYDIN- Buharkent Kaymakamlığı ‘300 Haneye Ramazan Ayı Desteği’ projesi ile ilçe merkezi ve mahallelerinde yapılan araştırmalar sonucunda belirlenen ihtiyaç sahibi yaklaşık 300 aileye 300 adet gıda kolisi desteği sağlandı. Buharkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personelleri tarafından gıda kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.
Buharkent Kaymakamlığı Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda yardımında bulundu.

AYDIN- Buharkent Kaymakamlığı ‘300 Haneye Ramazan Ayı Desteği’ projesi ile ilçe merkezi ve mahallelerinde yapılan araştırmalar sonucunda belirlenen ihtiyaç sahibi yaklaşık 300 aileye 300 adet gıda kolisi desteği sağlandı.

Buharkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personelleri tarafından gıda kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.