Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu park ilgi bekliyor

GÜNCEL 21.01.2017 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4118+ kez okundu.
 

Bu park ilgi bekliyor

Söke’nin Sarıkemer Mahallesi sakinleri, kullanılmaz hale gelen parklarının ilgi beklediğini dile getirerek, belediyeye çağrı yaptı.

AYDIN- Sarıkemer Mahallesi Nilüfer Sokak’taki parklarının bakımsızlıktan çok kötü halde olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, çocuklarının başka mahallelere gittiğini, bu durumun da kendilerini hem üzdüğünü, hem çocuklarının güvenliğini düşünmek durumunda bıraktığını belirtti. Parkta bir tek ağaç bile bulunmamasının bu çağa yakışmadığını anlatan Sarıkemerliler, “Bırakın ağacı, çocukların oyun aletleri bile kullanılamaz halde. Yetkililere sesleniyoruz; parkımızı kullanılır hale getirin. Sizin çocuklarınız olsa razı olur muydunuz bu duruma?” şeklinde seslendiler, yetkililerden cevap beklediklerini söylediler.  
Söke’nin Sarıkemer Mahallesi sakinleri, kullanılmaz hale gelen parklarının ilgi beklediğini dile getirerek, belediyeye çağrı yaptı.

AYDIN- Sarıkemer Mahallesi Nilüfer Sokak’taki parklarının bakımsızlıktan çok kötü halde olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, çocuklarının başka mahallelere gittiğini, bu durumun da kendilerini hem üzdüğünü, hem çocuklarının güvenliğini düşünmek durumunda bıraktığını belirtti.

Parkta bir tek ağaç bile bulunmamasının bu çağa yakışmadığını anlatan Sarıkemerliler, “Bırakın ağacı, çocukların oyun aletleri bile kullanılamaz halde. Yetkililere sesleniyoruz; parkımızı kullanılır hale getirin. Sizin çocuklarınız olsa razı olur muydunuz bu duruma?” şeklinde seslendiler, yetkililerden cevap beklediklerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.