Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bu ne terbiyesizlik!

GÜNCEL 25.01.2020 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4605+ kez okundu.
 

Bu ne terbiyesizlik!

Ekrem Batur, Didim Belediye Başkanı’nı “Deprem üstünden siyaset yapmayın yavşaklar” diye hitap etti.

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde emlakçılık yapan ve bazı internet gazetelerinde sözüm ona köşe yazarlığı, sosyal medya fenomenliği yapan Ekrem Batur isimli şahıs, whatsapp’tan gönderdiği mesajda 24.01.2020 tarihinde Elazığ-Malatya illerinde yaşanan deprem nedeniyle Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın yardım amacıyla yaptığı açıklamayı, alay edercesine bir metin haline getirip yazının sonunda Didim Belediye Başkanı’na “Deprem üstünden siyaset yapmayın yavşaklar” yazıp, whatsapp’tan tanıdığı kişilere göndermiştir. Bu ne terbiyesizlik! Ekrem Batır denilen bu adam, bir ilçenin belediye başkanına “Yavşak” deme cesaretini nereden alıyor! Bu söylemler gazetecilik etik kurallarına uygun bir üslup değil. Cemiyet başkanlarımız da bu şahısla ilgili yapılması gerekeni yapacaklarını umuyorum. Koskoca turizm kenti Didim’i garaj kabadayısı naralarıyla ben gazeteciyim diye ortaya çıkıp diledikleri küfürleri sallayanlar kamuoyu oluşturup Didim ilçesine katkı sağlayacağı düşünülüyorsa vay bizim halimize… Bu yazıyı yazan kişiyi kınıyor, ilgili ve yetkili kişileri göreve davet ediyor, Didim halkının bu tür kişileri de itibar etmemelerini istiyorum. İşte Ekrem Batur’un whatsapp’tan paylaştığı yazı. “Didim belediyesi önünde 3 adet tır temiz su bataniye ve erzak dolu yardim yolla cikmaya hazir şaka lan şaka başkan demeç vermiş sadece yardima haziriz demiş sanki tutan var Deprem üstünden siyaset yapmayin yavsaklar”
Ekrem Batur, Didim Belediye Başkanı’nı “Deprem üstünden siyaset yapmayın yavşaklar” diye hitap etti.

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde emlakçılık yapan ve bazı internet gazetelerinde sözüm ona köşe yazarlığı, sosyal medya fenomenliği yapan Ekrem Batur isimli şahıs, whatsapp’tan gönderdiği mesajda 24.01.2020 tarihinde Elazığ-Malatya illerinde yaşanan deprem nedeniyle Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın yardım amacıyla yaptığı açıklamayı, alay edercesine bir metin haline getirip yazının sonunda Didim Belediye Başkanı’na “Deprem üstünden siyaset yapmayın yavşaklar” yazıp, whatsapp’tan tanıdığı kişilere göndermiştir.

Bu ne terbiyesizlik! Ekrem Batır denilen bu adam, bir ilçenin belediye başkanına “Yavşak” deme cesaretini nereden alıyor! Bu söylemler gazetecilik etik kurallarına uygun bir üslup değil. Cemiyet başkanlarımız da bu şahısla ilgili yapılması gerekeni yapacaklarını umuyorum.

Koskoca turizm kenti Didim’i garaj kabadayısı naralarıyla ben gazeteciyim diye ortaya çıkıp diledikleri küfürleri sallayanlar kamuoyu oluşturup Didim ilçesine katkı sağlayacağı düşünülüyorsa vay bizim halimize…

Bu yazıyı yazan kişiyi kınıyor, ilgili ve yetkili kişileri göreve davet ediyor, Didim halkının bu tür kişileri de itibar etmemelerini istiyorum.

İşte Ekrem Batur’un whatsapp’tan paylaştığı yazı.

“Didim belediyesi önünde 3 adet tır temiz su bataniye ve erzak dolu yardim yolla cikmaya hazir şaka lan şaka başkan demeç vermiş sadece yardima haziriz demiş sanki tutan var

Deprem üstünden siyaset yapmayin yavsaklar”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.