Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler Projesi tamamlandı

EĞİTİM 18.01.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3107+ kez okundu.
 

Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler Projesi tamamlandı

Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’nin Türk Kızılayı işbirliğiyle hazırladığı, ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler Projesi’nin başarıyla tamamlandığı bildirildi.

AYDIN- Projenin tamamlanmasıyla ilgili bir açıklama yapan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, şunları söyledi: "Türk Kılızay'ı ile işbirliği içinde yürüttüğümüz ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’ proje çalışmamız dün tamamlandı. Proje kapsamında belirlenen Köşk Cumayanı İlkokulu öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Okulumuz öğrenci ve velilerinin desteği ile toplanan yardımlarımızı ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırdık. Hediyelerimizi paylaştık. Günün sonunda, hatırlanmaktan, bir arada olmaktan minnet ve mutluluk duyan bir sürü bakış ile öğrencilerimizin yanından ayrıldık" dedi.
Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’nin Türk Kızılayı işbirliğiyle hazırladığı, ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler Projesi’nin başarıyla tamamlandığı bildirildi.

AYDIN- Projenin tamamlanmasıyla ilgili bir açıklama yapan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, şunları söyledi:

"Türk Kılızay'ı ile işbirliği içinde yürüttüğümüz ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’ proje çalışmamız dün tamamlandı. Proje kapsamında belirlenen Köşk Cumayanı İlkokulu öğrencilerimiz ile bir araya geldik.

Okulumuz öğrenci ve velilerinin desteği ile toplanan yardımlarımızı ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırdık. Hediyelerimizi paylaştık. Günün sonunda, hatırlanmaktan, bir arada olmaktan minnet ve mutluluk duyan bir sürü bakış ile öğrencilerimizin yanından ayrıldık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.