Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir anlık kriz ve intihar

ASAYİŞ 28.09.2016 - 16:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3695+ kez okundu.
 

Bir anlık kriz ve intihar

Atça’da hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlayan 45 yaşındaki Harun Uruk, evinin tavanına bağladığı iple kendini asarak intihar etti.

AYDIN- Sultanhisar’a bağlı Atça Mahallesi’nde yaşayan Harun Uruk’un bir süredir ailevi sıkıntıları olduğu öğrenildi. İki çocuk babası Uruk’un, bir süredir ağır bunalım içinde olduğu belirtildi. İddialara göre sabah saatlerinde eşiyle kavga ettikten sonra evde kimsenin olmadığı bir vakitte kendini tavana asarak intihar etti. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan komşuları eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri  talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı. İki çocuk babası adamın ölümüyle  ilgili polis soruşturma başlattı.    
Atça’da hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlayan 45 yaşındaki Harun Uruk, evinin tavanına bağladığı iple kendini asarak intihar etti.

AYDIN- Sultanhisar’a bağlı Atça Mahallesi’nde yaşayan Harun Uruk’un bir süredir ailevi sıkıntıları olduğu öğrenildi. İki çocuk babası Uruk’un, bir süredir ağır bunalım içinde olduğu belirtildi. İddialara göre sabah saatlerinde eşiyle kavga ettikten sonra evde kimsenin olmadığı bir vakitte kendini tavana asarak intihar etti. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan komşuları eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri  talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı. İki çocuk babası adamın ölümüyle  ilgili polis soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.