Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bilgi birikimlerini anlattılar

EĞİTİM 18.05.2017 - 18:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3237+ kez okundu.
 

Bilgi birikimlerini anlattılar

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumu tarafından ‘DOĞRU MESLEK DOĞRU GELECEK’ Konferansı Kültür Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Geleceğini Seç ana başlıklı konferansa konuşmacı olarak MÜSİAD Aydın Şube Başkanı ve Akdoruk Su Genel Müdürü Murat Aksüt, MÜSİAD Aydın Yönetim Kurulu Üyesi ve Astim OSB Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, MÜSİAD Aydın Üyesi ve Haus Makine A.Ş. Genel Müdürü Hakkı Gözlüklü katılarak yaptıkları konuşmalarında iş deneyimlerini ve bilgi birikimlerini öğrencilere anlattılar. Konuşmacılar, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken konular ile ilgili fikirlerini aktararak öğrencilere rehber olmaya çalıştı. Yoğun bir öğrenci katılımı ile gerçekleştirilen konferansa ayrıca Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Tunay Çoban, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Alaaddin Yalçınkaya, Vahit Çapur, Efeler İlçe Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan, Şube Müdürü Ahmet Yılmaz AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferans sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumu tarafından ‘DOĞRU MESLEK DOĞRU GELECEK’ Konferansı Kültür Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Geleceğini Seç ana başlıklı konferansa konuşmacı olarak MÜSİAD Aydın Şube Başkanı ve Akdoruk Su Genel Müdürü Murat Aksüt, MÜSİAD Aydın Yönetim Kurulu Üyesi ve Astim OSB Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, MÜSİAD Aydın Üyesi ve Haus Makine A.Ş. Genel Müdürü Hakkı Gözlüklü katılarak yaptıkları konuşmalarında iş deneyimlerini ve bilgi birikimlerini öğrencilere anlattılar.

Konuşmacılar, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken konular ile ilgili fikirlerini aktararak öğrencilere rehber olmaya çalıştı. Yoğun bir öğrenci katılımı ile gerçekleştirilen konferansa ayrıca Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Tunay Çoban, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Alaaddin Yalçınkaya, Vahit Çapur, Efeler İlçe Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan, Şube Müdürü Ahmet Yılmaz AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferans sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.