Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Biçer, son maçı değerlendirdi

SPOR 28.09.2016 - 20:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2929+ kez okundu.
 

Biçer, son maçı değerlendirdi

Nazilli Belediye Spor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, haftalık değerlendirme toplantısında, deplasmanda oynanan Konya Anadolu Selçukspor maçını değerlendirdi.

AYDIN- Teknik Direktör Cüneyt Biçer, yaptığı açıklamalarında, “Kazanmamız gereken bir maçta ilk yarıda istediğimiz sonuç elimizdeydi. Ama ikinci yarıda ciddi anlamda eksik oynadık. Hiç bu kadar kötü oynamamıştık. Bu da bize sonuç olarak olumsuz yansıdı. Mücadele gücü düşüktü. Rakip ligin en iyi 5 takımından biri. Böyle bir maçta mücadele gücü olmazsa kaybederseniz. Oyuncularımız saha içinde özellikle ikinci devrede mücadele gösteremediler. Bir maçtı oynandı ve bitti. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Hata yaptığımız yerleri bulup doğrularla değiştirmemiz gerekiyor İnşallah önümüzdeki maç ve maçlarda bu mücadele eksikliğini yaşamayız. Kaybetmek kötüydü’’ dedi. Biçer, maçın kaybedilmesi sonrasında oyunculara yaptırım uygulanacak mı sorusuna, “Hiçbir oyuncu 4-5 maçta kadro dışı bırakılmaz. Maç kaybettik diye birilerine çok ağır cezalar vermenin anlamı yok. Tabiî ki uyarılar gelecek. Kadro dışı cezası olmaz.Ama gereken uyarılar yapılacak. Kaybedilen önemli şeyler var. Konuyu sadece arka bölgeye bağlamak doğru değil. Bireysel anlamda sıkıntılar yaşadık, ama bireysel hataların dışında genel anlamda sıkıntılarımız vardı Oraya gelene kadar oyuncular çok rahat geldiler. O arada eksik kaldığımız yerler oldu, yanlış pozisyonda kaldığımız yerler oldu. Bunların devamında bir oyuncuyu asıp kesmek doğru değil. Yapılan hatayı düzeltmenin yolunu bulacağız” şeklinde cevap verdi. Fatih’in performansının sorulması üzerine, oyuncusundan övgü dolu sözlerle bahseden Biçer, “Fatih geldiğimiz dönemden itibaren ciddi anlamda çalışıyor. Bu sezon başını iyi geçirdi. Geçen sene 10 golle bitirmişti. Bu sene de 2 golle başladı. İlk geldiğimde de 3. Lig’den ben istemiştim kendisini. Kaliteli bir oyuncu, kaliteli bir insan öncelikle. Bu ligin daha üstünde. Ufak tefek eksikleri var, tecrübesi geliştikçe daha iyi yerlere gelecek. 4 maçta gol sorunumuz var. Gol sorununu bir şekilde çözeceğiz” dedi. Rakibe göre taktik belirlediklerini de sözlerine ekleyen Biçer, ancak Konya ekibinin beklenenden farklı oynaması üzerine kendi tetkiklerini de ona göre değiştirdiklerini dile getirdi. Ziraat Türkiye Kupası kurası ile ilgili olarakta ‘’Hayırlı olmasını diliyorum. Zor bir kura. Sonuçta Süper Lig ekibi Akhisar’la oynayacağız. Ama bizim için bu saatten sonra gruplara kalmak için son adım. Hangi takım olursa olsun, o inanç, o arzuyla oynamamız gerekiyor. Akhisar maçı zor olur. Gerçekten kolay bir maç olmaz. Ama kazanmamız gereken bir maç. Üste çıkmak istiyorsak buna da ne gerekiyorsa ona göre hazırlanıp o maçı oynayacağız. Kazanır ve geliriz inşallah” şeklinde konuştu.
Nazilli Belediye Spor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, haftalık değerlendirme toplantısında, deplasmanda oynanan Konya Anadolu Selçukspor maçını değerlendirdi.

AYDIN- Teknik Direktör Cüneyt Biçer, yaptığı açıklamalarında, “Kazanmamız gereken bir maçta ilk yarıda istediğimiz sonuç elimizdeydi. Ama ikinci yarıda ciddi anlamda eksik oynadık. Hiç bu kadar kötü oynamamıştık. Bu da bize sonuç olarak olumsuz yansıdı. Mücadele gücü düşüktü. Rakip ligin en iyi 5 takımından biri. Böyle bir maçta mücadele gücü olmazsa kaybederseniz. Oyuncularımız saha içinde özellikle ikinci devrede mücadele gösteremediler. Bir maçtı oynandı ve bitti. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Hata yaptığımız yerleri bulup doğrularla değiştirmemiz gerekiyor İnşallah önümüzdeki maç ve maçlarda bu mücadele eksikliğini yaşamayız. Kaybetmek kötüydü’’ dedi.

Biçer, maçın kaybedilmesi sonrasında oyunculara yaptırım uygulanacak mı sorusuna, “Hiçbir oyuncu 4-5 maçta kadro dışı bırakılmaz. Maç kaybettik diye birilerine çok ağır cezalar vermenin anlamı yok. Tabiî ki uyarılar gelecek. Kadro dışı cezası olmaz.Ama gereken uyarılar yapılacak. Kaybedilen önemli şeyler var. Konuyu sadece arka bölgeye bağlamak doğru değil. Bireysel anlamda sıkıntılar yaşadık, ama bireysel hataların dışında genel anlamda sıkıntılarımız vardı Oraya gelene kadar oyuncular çok rahat geldiler. O arada eksik kaldığımız yerler oldu, yanlış pozisyonda kaldığımız yerler oldu. Bunların devamında bir oyuncuyu asıp kesmek doğru değil. Yapılan hatayı düzeltmenin yolunu bulacağız” şeklinde cevap verdi. Fatih’in performansının sorulması üzerine, oyuncusundan övgü dolu sözlerle bahseden Biçer, “Fatih geldiğimiz dönemden itibaren ciddi anlamda çalışıyor. Bu sezon başını iyi geçirdi. Geçen sene 10 golle bitirmişti. Bu sene de 2 golle başladı. İlk geldiğimde de 3. Lig’den ben istemiştim kendisini. Kaliteli bir oyuncu, kaliteli bir insan öncelikle. Bu ligin daha üstünde. Ufak tefek eksikleri var, tecrübesi geliştikçe daha iyi yerlere gelecek. 4 maçta gol sorunumuz var. Gol sorununu bir şekilde çözeceğiz” dedi.

Rakibe göre taktik belirlediklerini de sözlerine ekleyen Biçer, ancak Konya ekibinin beklenenden farklı oynaması üzerine kendi tetkiklerini de ona göre değiştirdiklerini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası kurası ile ilgili olarakta ‘’Hayırlı olmasını diliyorum. Zor bir kura. Sonuçta Süper Lig ekibi Akhisar’la oynayacağız. Ama bizim için bu saatten sonra gruplara kalmak için son adım. Hangi takım olursa olsun, o inanç, o arzuyla oynamamız gerekiyor. Akhisar maçı zor olur. Gerçekten kolay bir maç olmaz. Ama kazanmamız gereken bir maç. Üste çıkmak istiyorsak buna da ne gerekiyorsa ona göre hazırlanıp o maçı oynayacağız. Kazanır ve geliriz inşallah” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.