Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Becerikli eller...

EĞİTİM 20.06.2017 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3673+ kez okundu.
 

Becerikli eller...

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olan Didim Halkevi yaptığı yıl sonu gösterilerini folklör, koro ve defile ile renklendirdi.

2016-2017 sezonununu kapatan halkevi kursiyerleri, yaptıkları tablo ve diktikleri kıyafetler ile katılımcıların beğenisi ve alkışını topladı. Sergi açılışına katılan Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve diğer okul müdürleri, başarılı bir yılı daha geride bırakan Didim Halk Eğitim Müdürü Nuri Öner tebrik ettiler. Didim Halkevi Müdürü Nuri Öner açılış konuşmasında;  Halkevi bünyesinde açılan 456 kurs boyunca 9673 vatandaş faydalanmış olduğunu, bu kurs ve okuların çoğunlukla ‘hobi’ olarak değerlendirildiğini söyleyerek bu katılımın, Didim nüfusunun 13’ünü kapsadığını vurguladı. Bayrama kadar halkın beğenisine sunulacak olan resim sergisinde; meyve ağacından nehir görüntüsüne, dağ manzarasından insan portrelerine kadar her türlü konu işlenmiş. Defilede gençlere taş çıkartan sunumları ile torunlarıyla birlikte kıyafet gösterisi ve ‘Defile’ yürüyüşü yapan hanımlar en çok alkış alanlar arasındaydı. Yaşar Çelebi/Didim
Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olan Didim Halkevi yaptığı yıl sonu gösterilerini folklör, koro ve defile ile renklendirdi.

2016-2017 sezonununu kapatan halkevi kursiyerleri, yaptıkları tablo ve diktikleri kıyafetler ile katılımcıların beğenisi ve alkışını topladı.

Sergi açılışına katılan Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve diğer okul müdürleri, başarılı bir yılı daha geride bırakan Didim Halk Eğitim Müdürü Nuri Öner tebrik ettiler.

Didim Halkevi Müdürü Nuri Öner açılış konuşmasında;  Halkevi bünyesinde açılan 456 kurs boyunca 9673 vatandaş faydalanmış olduğunu, bu kurs ve okuların çoğunlukla ‘hobi’ olarak değerlendirildiğini söyleyerek bu katılımın, Didim nüfusunun 13’ünü kapsadığını vurguladı.

Bayrama kadar halkın beğenisine sunulacak olan resim sergisinde; meyve ağacından nehir görüntüsüne, dağ manzarasından insan portrelerine kadar her türlü konu işlenmiş.

Defilede gençlere taş çıkartan sunumları ile torunlarıyla birlikte kıyafet gösterisi ve ‘Defile’ yürüyüşü yapan hanımlar en çok alkış alanlar arasındaydı.

Yaşar Çelebi/Didim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.