Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bayram öncesi şeker satışları arttı

GÜNCEL 24.06.2017 - 14:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3480+ kez okundu.
 

Bayram öncesi şeker satışları arttı

Aydın’ın Efeler ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi şeker satışlarında artış olduğu bildirildi.

AYDIN - Bayram şekerleri tezgahları süslerken son üç günde şeker satışların da artış olduğunu belirtken esnaf Hande Güleç, şeker fiyatların geçen yıla göre fiyat değişikliği yaşanmadığını belirterek, bayram şekerlerin kilo gramı 10-15 TL arasında değişirken çikolata türleri fındıklısı, antepfıstıklısı gibi çeşidine göre 30 TL’ye kadar fiyatların yer aldığını ifade etti. Güleç, “Özellikle bayrama üç gün kala şeker satışlarında daha çok artış yaşandı. Çikolatalı çeşitler birazda pahalı olduğu için vatandaşların tercihini şekerden yana kullandığını düşünüyorum. Çikolata maliyetleri yüksek olduğundan bayram şekerleri ile çikolata çeşitleri arasında nerede ise fiyatlar yarı yarıya oynuyor. Vatandaşlarımız alışveriş yaparken tavsiyem güvenilir yerlerden kaliteli, sağlıklı ambalajlı ürünleri almalarını ve paketlerde son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri gerekir“ diye konuştu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi şeker satışlarında artış olduğu bildirildi.

AYDIN - Bayram şekerleri tezgahları süslerken son üç günde şeker satışların da artış olduğunu belirtken esnaf Hande Güleç, şeker fiyatların geçen yıla göre fiyat değişikliği yaşanmadığını belirterek, bayram şekerlerin kilo gramı 10-15 TL arasında değişirken çikolata türleri fındıklısı, antepfıstıklısı gibi çeşidine göre 30 TL’ye kadar fiyatların yer aldığını ifade etti.

Güleç, “Özellikle bayrama üç gün kala şeker satışlarında daha çok artış yaşandı. Çikolatalı çeşitler birazda pahalı olduğu için vatandaşların tercihini şekerden yana kullandığını düşünüyorum. Çikolata maliyetleri yüksek olduğundan bayram şekerleri ile çikolata çeşitleri arasında nerede ise fiyatlar yarı yarıya oynuyor. Vatandaşlarımız alışveriş yaparken tavsiyem güvenilir yerlerden kaliteli, sağlıklı ambalajlı ürünleri almalarını ve paketlerde son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri gerekir“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.