Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Tuncel'den 19 Mayıs mesajı

GÜNCEL 19.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2819+ kez okundu.
 

Başkan Tuncel'den 19 Mayıs mesajı

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, kurtuluş mücadelesinin başlangıcının 101. yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

AYDIN (İHA) - Başkan Tuncel mesajında; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919; Türk Ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesidir. Aydınlık Türkiye'nin geleceği olan gençlerimizin Atatürk'ün devrimleri ışığında ilerleyeceğinden ve ilkelerine sahip çıkacağından kuşkumuzun olmadığını belirtmek isterim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. Tam bağımsızlık meşalesi 101 yıldır hiç sönmedi, sönmeyecek” ifadelerini kullandı.
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, kurtuluş mücadelesinin başlangıcının 101. yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

AYDIN (İHA) - Başkan Tuncel mesajında; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919; Türk Ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesidir.

Aydınlık Türkiye'nin geleceği olan gençlerimizin Atatürk'ün devrimleri ışığında ilerleyeceğinden ve ilkelerine sahip çıkacağından kuşkumuzun olmadığını belirtmek isterim.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. Tam bağımsızlık meşalesi 101 yıldır hiç sönmedi, sönmeyecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.