Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’dan esnaf ziyareti

SİYASET 23.02.2019 - 18:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’dan esnaf ziyareti

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın, ziyaretlerini sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Yedieylül ve Adnan Menderes Mahallesi’ndeki kahvehaneleri ve esnafı ziyaret eden Özakcan, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özakcan, “2014 yılında göreve başladığımızda oturacak bir yerimiz, hizmet edeceğimiz araç gerecimiz yoktu. Çok şükür ki kısa zamanda tüm birimleriyle sorunsuz işleyen bir belediye haline geldik, aldığımız iş makineleri ile yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Efeler ilçesi olarak büyük bir aile olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Herkesi ailemizden bir birey olarak görüp, çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Tüm bunları gerçekleştirirken de halkımızdan yüksek oranda memnuniyet ve güven duygusu oluşturduk. Şimdi sıra vatandaşlarımızda. Seçmenlerimizin desteği ile Efeler mesut olmaya devam edecek” dedi. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlardan da destek sözü alan Özakcan, “Biz diğerleri gibi değiliz. Biz Efeler halkı ile ittifak halindeyiz. İnanıyoruz ki bu birlikteliğimiz sandıkta da sürecek” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın, ziyaretlerini sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Yedieylül ve Adnan Menderes Mahallesi’ndeki kahvehaneleri ve esnafı ziyaret eden Özakcan, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özakcan, “2014 yılında göreve başladığımızda oturacak bir yerimiz, hizmet edeceğimiz araç gerecimiz yoktu. Çok şükür ki kısa zamanda tüm birimleriyle sorunsuz işleyen bir belediye haline geldik, aldığımız iş makineleri ile yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Efeler ilçesi olarak büyük bir aile olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Herkesi ailemizden bir birey olarak görüp, çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Tüm bunları gerçekleştirirken de halkımızdan yüksek oranda memnuniyet ve güven duygusu oluşturduk. Şimdi sıra vatandaşlarımızda. Seçmenlerimizin desteği ile Efeler mesut olmaya devam edecek” dedi.

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlardan da destek sözü alan Özakcan, “Biz diğerleri gibi değiliz. Biz Efeler halkı ile ittifak halindeyiz. İnanıyoruz ki bu birlikteliğimiz sandıkta da sürecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.