Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan’a Serçeköy’den destek

SİYASET 23.02.2019 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3418+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan’a Serçeköy’den destek

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın Serçeköy Mahallesi’ni ziyaret ettiği, destek sözü veren mahalle sakinlerinin, teşekkür ziyaretine de beklediklerini söyledikleri bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, yerel seçimlere az bir zaman kala DP Başkan Adayı Özakcan çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerine Serçeköy Mahallesi ile devam eden Özakcan’ı ,belediye meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı. Sıfırdan kurdukları belediye ile hizmetlerini aksatmadan sürdürdüklerini kaydeden Başkan Özakcan, “Uğrunda gençliğimi harcadığım siyasi partiden aday gösterilmemiz engellendi. Bu seçimde yaşadığımız haksızlık sadece şahsıma değil Efeler halkına da yapılmış bir haksızlıktır. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde halkımıza bir başkanlık değil, bir ağabeylik yaptım. Yaptığımız hizmetler de vatandaşlarımızdan kabul görerek yüksek oranda memnuniyet yarattık. Önümüzdeki dönemde de bu güzel birlikteliğimizi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. “İyi ki CHP aday göstermedi” Özakcan’ın DP’den aday olmasına çok sevindiğini söyleyen, DP Efeler Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Evran, “Görevim itibari ile çok yer gezdim. Efeler’in mahalleleri başkanımızın çalışmalarının ardından çok değişti ve güzelleşti. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Demokrat Parti’den keşke bizimde böyle bir adayımız olsa diye söyleniyordum. Biz kırat sevdalısı insanlarız, kıratımızın onun gibi bir süvarisi olsa diye düşünüyordum. Kendisi partililerimizin gönlünde yatan bir adaydı. İyi ki partimize katıldı ve adayımız oldu” diye konuştu. “Teşekkür ziyaretine bekliyoruz” Serçeköy Mahallesi sakinlerinden Özer Gökçen de, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Başkan Özakcan’a partisine bakmaksızın mütevazi kişiliği için oy verdiğini ve yine yanında olacağını söyledi. Gökçen, “O dönemde parti gözetmeden kişiliğinize oy vermiştim. Bu dönemde de yine oyum size olacak. Bir dahaki sefere mahallemize teşekkür etmek için ziyaretinizi bekliyoruz” diye konuştu.
Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’ın Serçeköy Mahallesi’ni ziyaret ettiği, destek sözü veren mahalle sakinlerinin, teşekkür ziyaretine de beklediklerini söyledikleri bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, yerel seçimlere az bir zaman kala DP Başkan Adayı Özakcan çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerine Serçeköy Mahallesi ile devam eden Özakcan’ı ,belediye meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı. Sıfırdan kurdukları belediye ile hizmetlerini aksatmadan sürdürdüklerini kaydeden Başkan Özakcan, “Uğrunda gençliğimi harcadığım siyasi partiden aday gösterilmemiz engellendi. Bu seçimde yaşadığımız haksızlık sadece şahsıma değil Efeler halkına da yapılmış bir haksızlıktır. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde halkımıza bir başkanlık değil, bir ağabeylik yaptım. Yaptığımız hizmetler de vatandaşlarımızdan kabul görerek yüksek oranda memnuniyet yarattık. Önümüzdeki dönemde de bu güzel birlikteliğimizi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İyi ki CHP aday göstermedi”

Özakcan’ın DP’den aday olmasına çok sevindiğini söyleyen, DP Efeler Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Evran, “Görevim itibari ile çok yer gezdim. Efeler’in mahalleleri başkanımızın çalışmalarının ardından çok değişti ve güzelleşti. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Demokrat Parti’den keşke bizimde böyle bir adayımız olsa diye söyleniyordum. Biz kırat sevdalısı insanlarız, kıratımızın onun gibi bir süvarisi olsa diye düşünüyordum. Kendisi partililerimizin gönlünde yatan bir adaydı. İyi ki partimize katıldı ve adayımız oldu” diye konuştu.

“Teşekkür ziyaretine bekliyoruz”

Serçeköy Mahallesi sakinlerinden Özer Gökçen de, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Başkan Özakcan’a partisine bakmaksızın mütevazi kişiliği için oy verdiğini ve yine yanında olacağını söyledi. Gökçen, “O dönemde parti gözetmeden kişiliğinize oy vermiştim. Bu dönemde de yine oyum size olacak. Bir dahaki sefere mahallemize teşekkür etmek için ziyaretinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.