Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan, muhtarlara yemek verdi

GÜNCEL 19.10.2017 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1814+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan, muhtarlara yemek verdi

Aydın-Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Efeler ilçesine bağlı 86 mahalle muhtarıyla öğle yemeğinde buluştu.

AYDIN- Kızılcaköy mahallesi Keyif Bahçesi’nde düzenlenen toplantıda, başkan Özakcan, “Muhtarların demokrasi tecrübesini temsil eden yerel yönetimlerin ve merkezi idarenin taşradaki eli, ayağı, gözü, kulağı” olduğunu belirtti. Başkan Özakcan, “Muhtarlık müessesinin kuruluşunun 188. Yılını kutluyoruz. Başbakanlık genelgesiyle 19 Ekim muhtarlar günü olarak yürürlüğe girmiştir, davetimize katılan tüm muhtarlarımızı teşekkür ediyorum” dedi. “YEREL YÖNETİMLER DEMOKRASİNİN BEŞİĞİDİR” Muhtarın köylüsünün sorunlarıyla ilgilenen, çözüm için çare üreten, hizmetin neferleri olduğuna işaret eden Özakcan, şöyle devam etti. “Demokrasinin en önemli birimi ve temel taşı muhtarlarımızdır. Efeler Belediyesi olarak bu güne kadar sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle birlikte değerli halkımıza hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Sizler ve bizler gönül adamıyız, hizmet adamıyız, devlet adamıyız. İhtiyaçlar ve beklentiler yüksek, imkanlar ve fırsatlar sınırlı. Yeni kurulan, yoktan var edilen ve sizlerle birlikte oluşturduğumuz Efeler belediyemiz bugüne kadar elimizden gelen bütün gayretle halkımızın hizmetinde olmaya çalıştık. Elimizdeki imkanlarımız dahilinde tüm personelimizle yaptığımız hizmetlerimizle toplumcu, sosyal belediyecilik anlamında hep birlikte yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin sizlerle birlikte 3,5 yılı geride bıraktık. Bu görev süremiz sonunda rabbim sağlık verirse bir sonraki beş yıllık dönemde yine sizlerle birlikte köylerimizi, mahallelerimizi daha yaşanılabilir ve yaşamak istenilen bir yaşam alanı haline getirmeye çalışacağız. Kamuoyunda karşılığını bulduğumuz bu çıtayı inşallah önümüzdeki dönemde de daha da yükselterek hep birlikte yaşamayı rabbim nasip etsin.” Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sözlerini, “Muhtarlarımız, kimi zaman köylüsünün kötü gününde sığınacağı liman, kimi zaman köyünün, mahallesinin işini yapandır. Bayramlarda, düğünlerde, cenazelerde, acıların ve mutlulukların paylaşıldığı her yerde muhtarlarımız vardır. Muhtarlarımız ülke yönetiminin kılcal damarları, devletin en değerli yapı taşıdır. Yerel yönetimin en önemli unsuru muhtarlarımız, bu kutsal görevde zor şartlar altında, canla başla memleket için çalışmaktadır” diye tamamladı.
Aydın-Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Efeler ilçesine bağlı 86 mahalle muhtarıyla öğle yemeğinde buluştu.

AYDIN- Kızılcaköy mahallesi Keyif Bahçesi’nde düzenlenen toplantıda, başkan Özakcan, “Muhtarların demokrasi tecrübesini temsil eden yerel yönetimlerin ve merkezi idarenin taşradaki eli, ayağı, gözü, kulağı” olduğunu belirtti.

Başkan Özakcan, “Muhtarlık müessesinin kuruluşunun 188. Yılını kutluyoruz. Başbakanlık genelgesiyle 19 Ekim muhtarlar günü olarak yürürlüğe girmiştir, davetimize katılan tüm muhtarlarımızı teşekkür ediyorum” dedi.

“YEREL YÖNETİMLER DEMOKRASİNİN BEŞİĞİDİR”

Muhtarın köylüsünün sorunlarıyla ilgilenen, çözüm için çare üreten, hizmetin neferleri olduğuna işaret eden Özakcan, şöyle devam etti.

“Demokrasinin en önemli birimi ve temel taşı muhtarlarımızdır. Efeler Belediyesi olarak bu güne kadar sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle birlikte değerli halkımıza hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Sizler ve bizler gönül adamıyız, hizmet adamıyız, devlet adamıyız.

İhtiyaçlar ve beklentiler yüksek, imkanlar ve fırsatlar sınırlı. Yeni kurulan, yoktan var edilen ve sizlerle birlikte oluşturduğumuz Efeler belediyemiz bugüne kadar elimizden gelen bütün gayretle halkımızın hizmetinde olmaya çalıştık. Elimizdeki imkanlarımız dahilinde tüm personelimizle yaptığımız hizmetlerimizle toplumcu, sosyal belediyecilik anlamında hep birlikte yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin sizlerle birlikte 3,5 yılı geride bıraktık. Bu görev süremiz sonunda rabbim sağlık verirse bir sonraki beş yıllık dönemde yine sizlerle birlikte köylerimizi, mahallelerimizi daha yaşanılabilir ve yaşamak istenilen bir yaşam alanı haline getirmeye çalışacağız.

Kamuoyunda karşılığını bulduğumuz bu çıtayı inşallah önümüzdeki dönemde de daha da yükselterek hep birlikte yaşamayı rabbim nasip etsin.”

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sözlerini, “Muhtarlarımız, kimi zaman köylüsünün kötü gününde sığınacağı liman, kimi zaman köyünün, mahallesinin işini yapandır. Bayramlarda, düğünlerde, cenazelerde, acıların ve mutlulukların paylaşıldığı her yerde muhtarlarımız vardır. Muhtarlarımız ülke yönetiminin kılcal damarları, devletin en değerli yapı taşıdır. Yerel yönetimin en önemli unsuru muhtarlarımız, bu kutsal görevde zor şartlar altında, canla başla memleket için çalışmaktadır” diye tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.