Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özakcan esnafın aşure hayrına katıldı

GÜNCEL 16.10.2017 - 15:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1971+ kez okundu.
 

Başkan Özakcan esnafın aşure hayrına katıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler 3. Sanayi Sitesi esnaflarının düzenlediği aşure hayrına katıldı

AYDIN- Muharrem ayı nedeniyle, Efeler 3. Sanayi Sitesi'nde düzenlenen aşure hayrında bin 500 kişiye aşure ikram edildi. Muharrem ayının önemine değinen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının yaşandığı Muharrem ayında sanayi esnafımız bir araya gelerek aşure hayrı gerçekleştirdiler. Kendilerini gösterdikleri dayanışmadan dolayı tebrik ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyorum. Tüm esnaflarımıza Allah hayırlı işler, bol kazançlar nasip etsin" dedi. Aşure hayrında ayrıca ilçe belediye başkanları, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ile oda başkanları da katıldı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler 3. Sanayi Sitesi esnaflarının düzenlediği aşure hayrına katıldı

AYDIN- Muharrem ayı nedeniyle, Efeler 3. Sanayi Sitesi'nde düzenlenen aşure hayrında bin 500 kişiye aşure ikram edildi. Muharrem ayının önemine değinen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının yaşandığı Muharrem ayında sanayi esnafımız bir araya gelerek aşure hayrı gerçekleştirdiler. Kendilerini gösterdikleri dayanışmadan dolayı tebrik ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyorum. Tüm esnaflarımıza Allah hayırlı işler, bol kazançlar nasip etsin" dedi.

Aşure hayrında ayrıca ilçe belediye başkanları, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ile oda başkanları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.