Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kayalı’dan ziyaretler

SİYASET 17.05.2017 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2923+ kez okundu.
 

Başkan Kayalı’dan ziyaretler

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Huzurevi ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyarette bulundu.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Kuşadası Belediyesi Huzurevi ile Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Canan Gürer Temiztürk, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hakan Turhan ve Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Kuşadası Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret etti. Başkan Kayalı, Huzurevinde kalmakta olan annelerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi ziyaretinin ardından Başkan Kayalı, Temiztürk ve öğrenciler ile birlikte Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer, derneğin amacı ve ilkeleri konusunda öğrencilere bilgi vererek ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.
Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Huzurevi ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyarette bulundu.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Kuşadası Belediyesi Huzurevi ile Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Canan Gürer Temiztürk, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hakan Turhan ve Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Kuşadası Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret etti. Başkan Kayalı, Huzurevinde kalmakta olan annelerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

Huzurevi ziyaretinin ardından Başkan Kayalı, Temiztürk ve öğrenciler ile birlikte Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer, derneğin amacı ve ilkeleri konusunda öğrencilere bilgi vererek ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.