Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya'dan Çerçioğlu'nun çağrısına destek

SİYASET 19.08.2019 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2995+ kez okundu.
 

Başkan Kaya'dan Çerçioğlu'nun çağrısına destek

Dünyanın önde gelen otomotiv firmalarından birinin kuracağı fabrikanın Aydın’a kazandırılması için AK Parti Aydın Milletvekillerine çağrıda bulunan Çerçioğlu’na İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'dan destek geldi.

AYDIN- Yatırımın Aydın'a kazandırılması için elinden gelini fazlasıyla yapmaya hazır olduğu vurgulayan Başkan Aytekin Kaya, şunları söyledi: "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun Volkswagen'in otomobil fabrikasının Aydın'da kurulması çağrısını İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya olarak destekliyorum. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu çok haklıdır. Böyle büyük bir yatırımın Aydın'ımıza kazandırılması için hepimiz elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Özlem Başkanımız herkes taşın altına elini koysun demiş, ben Aytekin Kaya olarak sadece elimi değil gövdemi koymaya hazırım. Çünkü böyle büyük bir yatırımdan tüm ilçeleriyle birlikte bütün Aydın'ımız faydalanır. İnsanlarımıza iş kapısı açılır, belediye başkanı olarak her gün onlarca kişi iş için bize geliyor, belediyelerin kapasitesi sınırlı, bu yüzden Aydın'ımızda mutlaka yeni iş sahaları yaratmak zorundayız."
Dünyanın önde gelen otomotiv firmalarından birinin kuracağı fabrikanın Aydın’a kazandırılması için AK Parti Aydın Milletvekillerine çağrıda bulunan Çerçioğlu’na İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'dan destek geldi.

AYDIN- Yatırımın Aydın'a kazandırılması için elinden gelini fazlasıyla yapmaya hazır olduğu vurgulayan Başkan Aytekin Kaya, şunları söyledi:

"Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun Volkswagen'in otomobil fabrikasının Aydın'da kurulması çağrısını İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya olarak destekliyorum. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu çok haklıdır.

Böyle büyük bir yatırımın Aydın'ımıza kazandırılması için hepimiz elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Özlem Başkanımız herkes taşın altına elini koysun demiş, ben Aytekin Kaya olarak sadece elimi değil gövdemi koymaya hazırım.

Çünkü böyle büyük bir yatırımdan tüm ilçeleriyle birlikte bütün Aydın'ımız faydalanır. İnsanlarımıza iş kapısı açılır, belediye başkanı olarak her gün onlarca kişi iş için bize geliyor, belediyelerin kapasitesi sınırlı, bu yüzden Aydın'ımızda mutlaka yeni iş sahaları yaratmak zorundayız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.