Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kaya: Terör örgütleri hedeflerine asla ulaşamayacak

GENEL 16.07.2019 - 13:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3533+ kez okundu.
 

Başkan Kaya: Terör örgütleri hedeflerine asla ulaşamayacak

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde, birlik ve beraberliğe kast eden terör örgütlerinin kötü emellerine asla ulaşamayacağını vurgulayan Başkan Kaya, “Tarih boyunca kahramanlık destanları yazan milletimize hizmet en büyük onurumuz” dedi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İncirliova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile düzenlenen program kapsamındaki etkinlikler, gece geç saatlere kadar devam etti. Gün içerisinde şehit kabirlerinin ziyareti ile başlayan program, Merkez Camii’nde şehitler için okunan mevlid ve vatandaşlara lokma ikramı ile devam etti. Akşam namazının ardından Kaymakam Ediz Sürücü ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile mehteran takımı eşliğinde gerçekleştirilen Milli Birlik Yürüyüşü’ne katıldı. MİLLET İRADESİNİ HEDEF ALAN HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ LANETLİYORUM Demokrasiyi, millet iradesini hedef alan her türlü girişimi lanetlediğini ifade eden Başkan Kaya, “15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ’nün hain darbe girişiminin üçüncü yılındayız. Milletimizin birliğine ve vatanımızın bütünlüğüne kast eden tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Kullandıkları piyonlar kim olursa olsun, yöntemleri ne olursa olsun, hiçbir karanlık güç, FETÖ ya da PKK gibi hiçbir terör örgütü, vatanımızın bütünlüğünün ve milletimizin birliğinin bozulmasına dair kötü emellerine asla ulaşamayacaktır. Büyük Önderimiz Atatürk’ün ifadesiyle ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’. Bu ifade bizim temel hayat felsefemizdir. Bu anlayışla millet iradesini hedef alan her türlü girişimi bir kez daha lanetliyorum” diye konuştu. KAHRAMAN MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK BİZİM EN BÜYÜK ONURUMUZDUR Tarih boyunca kahramanlık destanı yazan milletimize hizmet etmek bizim en büyük onurumuzdur” diye konuşan Başkan Aytekin Kaya, “Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da vatanımızın birliğine ve bağımsızlığına kast eden düşmanlara karşı direnen milletimiz, bu direncini 15 Temmuz’da da göstermiş, milletçe tek vücut olmuş, namlulara göğsünü siper etmiş, teröristlere geçit vermemiştir. Milletimiz tarih boyunca yazdığı kahramanlık destanlarına, 15 Temmuz 2016 tarihindeki direnişiyle bir destan daha eklemiştir. Verdiği yetki ve destekle bizi görevlendiren bu kahraman millette hizmet etmek bizim en büyük onurumuzdur. İncirliova Belediyesi olarak, başta İncirliovalı hemşehrilerimiz olmak üzere her zaman milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde, birlik ve beraberliğe kast eden terör örgütlerinin kötü emellerine asla ulaşamayacağını vurgulayan Başkan Kaya, “Tarih boyunca kahramanlık destanları yazan milletimize hizmet en büyük onurumuz” dedi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, İncirliova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile düzenlenen program kapsamındaki etkinlikler, gece geç saatlere kadar devam etti. Gün içerisinde şehit kabirlerinin ziyareti ile başlayan program, Merkez Camii’nde şehitler için okunan mevlid ve vatandaşlara lokma ikramı ile devam etti.

Akşam namazının ardından Kaymakam Ediz Sürücü ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile mehteran takımı eşliğinde gerçekleştirilen Milli Birlik Yürüyüşü’ne katıldı.

MİLLET İRADESİNİ HEDEF ALAN HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ LANETLİYORUM

Demokrasiyi, millet iradesini hedef alan her türlü girişimi lanetlediğini ifade eden Başkan Kaya, “15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ’nün hain darbe girişiminin üçüncü yılındayız. Milletimizin birliğine ve vatanımızın bütünlüğüne kast eden tüm terör örgütlerini lanetliyorum. Kullandıkları piyonlar kim olursa olsun, yöntemleri ne olursa olsun, hiçbir karanlık güç, FETÖ ya da PKK gibi hiçbir terör örgütü, vatanımızın bütünlüğünün ve milletimizin birliğinin bozulmasına dair kötü emellerine asla ulaşamayacaktır. Büyük Önderimiz Atatürk’ün ifadesiyle ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’. Bu ifade bizim temel hayat felsefemizdir. Bu anlayışla millet iradesini hedef alan her türlü girişimi bir kez daha lanetliyorum” diye konuştu.

KAHRAMAN MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK BİZİM EN BÜYÜK ONURUMUZDUR

Tarih boyunca kahramanlık destanı yazan milletimize hizmet etmek bizim en büyük onurumuzdur” diye konuşan Başkan Aytekin Kaya, “Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da vatanımızın birliğine ve bağımsızlığına kast eden düşmanlara karşı direnen milletimiz, bu direncini 15 Temmuz’da da göstermiş, milletçe tek vücut olmuş, namlulara göğsünü siper etmiş, teröristlere geçit vermemiştir. Milletimiz tarih boyunca yazdığı kahramanlık destanlarına, 15 Temmuz 2016 tarihindeki direnişiyle bir destan daha eklemiştir. Verdiği yetki ve destekle bizi görevlendiren bu kahraman millette hizmet etmek bizim en büyük onurumuzdur. İncirliova Belediyesi olarak, başta İncirliovalı hemşehrilerimiz olmak üzere her zaman milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.