Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu, Dereağzı’nda düğün cemiyetine katıldı

SİYASET 23.02.2019 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3116+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu, Dereağzı’nda düğün cemiyetine katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Dereağzı Mahallesi'nde düğün cemiyetine katıldı.

AYDIN- Dereağzı Mahallesi Muhtarı Celal Menderes'in kızı Seval'in düğün cemiyetine katılan Başkan Çerçioğlu, mahallelilerle uzun uzun sohbet etti. Başkan Çerçioğlu, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. Genç çift, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Düğün töreninde Başkan Çerçioğlu'na Aydın İl Kadın Kolları Ayşe Özdemir ve CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz de eşlik etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Dereağzı Mahallesi'nde düğün cemiyetine katıldı.

AYDIN- Dereağzı Mahallesi Muhtarı Celal Menderes'in kızı Seval'in düğün cemiyetine katılan Başkan Çerçioğlu, mahallelilerle uzun uzun sohbet etti.

Başkan Çerçioğlu, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. Genç çift, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Düğün töreninde Başkan Çerçioğlu'na Aydın İl Kadın Kolları Ayşe Özdemir ve CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.