Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay’dan yelken sporuna destek

SPOR 17.05.2018 - 15:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3904+ kez okundu.
 

Başkan Atabay’dan yelken sporuna destek

Didim Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası, Türkiye Yelken Federasyonu ve Didim Yat ve Yelken Spor Kulübü’nün ortak çalışması ile Altınkum Sahili’nde düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

AYDIN- 14-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Didim’de yapılan şampiyona, 22 şehirden 52 kulüp, 960 sporcunun katılımıyla en kalabalık yarış olarak rekor kırdı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, tüm spor branşlarına olduğu gibi yelken sporuna da maddi-manevi her zaman destek vereceklerini söylerken, Didim’in tüm dünya tarafından bilinen bir yelken merkezi olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Başkan Atabay, ailelerin de desteğiyle yelken sporunda çok daha fazla başarıların olacağını sözlerine ekleyerek Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek tüm sporculara ve takımlara başarılar temennisinde bulundu. Sporcular ve hakemler, üstü açık otobüs ile bando eşliğinde Didim turunun ardından yarışların yapılacağı Altınkum Sahili’ne geldiler. Sahilde yapılan kortej yürüyüşü sonrası Türkiye Yelken Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Kütük, konuşmasında tüm takımlara başarılar diledi. Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ise, konuşmasında yelken sporunun öneminden bahsederken, yarışların centilmence geçeceğini ve kıyasıya bir rekabet yaşanacağını ifade etti.
Didim Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası, Türkiye Yelken Federasyonu ve Didim Yat ve Yelken Spor Kulübü’nün ortak çalışması ile Altınkum Sahili’nde düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

AYDIN- 14-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Didim’de yapılan şampiyona, 22 şehirden 52 kulüp, 960 sporcunun katılımıyla en kalabalık yarış olarak rekor kırdı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, tüm spor branşlarına olduğu gibi yelken sporuna da maddi-manevi her zaman destek vereceklerini söylerken, Didim’in tüm dünya tarafından bilinen bir yelken merkezi olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Başkan Atabay, ailelerin de desteğiyle yelken sporunda çok daha fazla başarıların olacağını sözlerine ekleyerek Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek tüm sporculara ve takımlara başarılar temennisinde bulundu.

Sporcular ve hakemler, üstü açık otobüs ile bando eşliğinde Didim turunun ardından yarışların yapılacağı Altınkum Sahili’ne geldiler. Sahilde yapılan kortej yürüyüşü sonrası Türkiye Yelken Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Kütük, konuşmasında tüm takımlara başarılar diledi.

Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ise, konuşmasında yelken sporunun öneminden bahsederken, yarışların centilmence geçeceğini ve kıyasıya bir rekabet yaşanacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.