Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay’dan kuaför ve berberlere destek

SAĞLIK 09.05.2020 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3264+ kez okundu.
 

Başkan Atabay’dan kuaför ve berberlere destek

Didim Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında eldiven ve maske dağıtmaya başladı.

DİDİM - Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerif Erul, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar ilçemizde de faaliyete başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek belediye tarafından hazırlanan içerisinde tek kullanımlık maske ve eldivenin olduğu poşetlerin dağıtımına başladı. Esnafımıza her zaman destek olacaklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “bu zorlu günleri birlikte aşacağız, halk sağlığını korumak adına kuaför ve berber salonlarına maske dağıtımına başladık, işlerinizin hayırlı olmasını diliyorum, İnşallah sağlıklı güzel günlerde buluşacağız” dedi
Didim Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında eldiven ve maske dağıtmaya başladı.

DİDİM - Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerif Erul, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar ilçemizde de faaliyete başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek belediye tarafından hazırlanan içerisinde tek kullanımlık maske ve eldivenin olduğu poşetlerin dağıtımına başladı.

Esnafımıza her zaman destek olacaklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “bu zorlu günleri birlikte aşacağız, halk sağlığını korumak adına kuaför ve berber salonlarına maske dağıtımına başladık, işlerinizin hayırlı olmasını diliyorum, İnşallah sağlıklı güzel günlerde buluşacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.