Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan gazilere hediye elbise

GÜNCEL 14.03.2018 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3023+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan gazilere hediye elbise

Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan gazi üniformaları Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyelerine Başkan Alıcık tarafından teslim edildi.

AYDIN- Başkanlık makamında düzenlenen törende, gazilerin resmi tören ve kutlamalarda giyecekleri takım elbise, ayakkabı ve gömlekler Başkan Alıcık tarafından Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyelerine hediye edildi. “Gazilerimiz, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını seve seve ortaya koymuşlardır” diyen Başkan Alıcık, “Bu vatan için şehit ve gazi olmak herkese nasip olmaz. Türk milleti tarih boyunca insanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla yetişmiştir. Böyle bir milletin çocuklarıyız. İslam dinini yaymak için çalışan bir milletiz. Bu milletin çocukları vatan ve din uğruna canını vermek için seve seve harbe koşturmuşlardır. Çanakkale’de Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’de, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da olduğu gibi bu büyüklerimiz vatan, bayrak ve millet için savaşmışlardır. Bizlerde onlardan aldığımız bayrağı devam ettirmeye çalışıyoruz” sözlerini kaydetti. Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Karataş, “Kanunen gazilerin giyeceği kıyafetler bellidir. Hazırlanan bu kıyafetleri sadece dernek üyelerimiz giyebilir. Geçtiğimiz hafta askerlerimize destek vermek için Hatay’a gittik. Başkanımız bize ulaşım desteği verdi. Başkanımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan gazi üniformaları Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyelerine Başkan Alıcık tarafından teslim edildi.

AYDIN- Başkanlık makamında düzenlenen törende, gazilerin resmi tören ve kutlamalarda giyecekleri takım elbise, ayakkabı ve gömlekler Başkan Alıcık tarafından Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyelerine hediye edildi.

“Gazilerimiz, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını seve seve ortaya koymuşlardır” diyen Başkan Alıcık, “Bu vatan için şehit ve gazi olmak herkese nasip olmaz. Türk milleti tarih boyunca insanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla yetişmiştir. Böyle bir milletin çocuklarıyız. İslam dinini yaymak için çalışan bir milletiz. Bu milletin çocukları vatan ve din uğruna canını vermek için seve seve harbe koşturmuşlardır. Çanakkale’de Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’de, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da olduğu gibi bu büyüklerimiz vatan, bayrak ve millet için savaşmışlardır. Bizlerde onlardan aldığımız bayrağı devam ettirmeye çalışıyoruz” sözlerini kaydetti.

Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Karataş, “Kanunen gazilerin giyeceği kıyafetler bellidir. Hazırlanan bu kıyafetleri sadece dernek üyelerimiz giyebilir. Geçtiğimiz hafta askerlerimize destek vermek için Hatay’a gittik. Başkanımız bize ulaşım desteği verdi. Başkanımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.