Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık hayatını kaybeden gazetecileri unutmadı

SİYASET 15.01.2018 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3828+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık hayatını kaybeden gazetecileri unutmadı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede görev yapan basın mensupları ile birlikte Eğriboyun ve Evranlı Mezarlıkları’na defnedilen merhum gazetecileri ziyaret ederek kabirlerine gül bıraktı.

AYDIN- Nazilli'ye uzun yıllar hizmet eden gazeteci Rıfat Yüzer, Mustafa Ünlü, Ali Yapucoğlu, Müjdat Şevket Altınayar, Mehmet Ergin Panayırcı ve Hamza Fuat Vardar’ı mezarları başında tek tek ziyaret eden Başkan Alıcık mezarlarına gül koyarak dua etti. Evranlı ve Eğriboyun Mezarlıkları’nda defnedilen gazetecilerin yanı sıra belediye başkanları ile şehitlerin kabirlerini de ziyaret eden Başkan Alıcık, "İlçemizde görev yapmış merhum gazetecileri ziyaretimiz bir gelenek haline geldi. Vefat eden kardeşlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Büyüğüyle küçüğüyle hepsi bizim dostlarımızdı. İyi günde de kötü günde de birlikte olduğumuz arkadaşlarımızdı. İstedik ki onların mezarları başında bir Fatiha okuyalım. Allah hepsine rahmet eylesin, mekânları cennet olsun" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede görev yapan basın mensupları ile birlikte Eğriboyun ve Evranlı Mezarlıkları’na defnedilen merhum gazetecileri ziyaret ederek kabirlerine gül bıraktı.

AYDIN- Nazilli'ye uzun yıllar hizmet eden gazeteci Rıfat Yüzer, Mustafa Ünlü, Ali Yapucoğlu, Müjdat Şevket Altınayar, Mehmet Ergin Panayırcı ve Hamza Fuat Vardar’ı mezarları başında tek tek ziyaret eden Başkan Alıcık mezarlarına gül koyarak dua etti.

Evranlı ve Eğriboyun Mezarlıkları’nda defnedilen gazetecilerin yanı sıra belediye başkanları ile şehitlerin kabirlerini de ziyaret eden Başkan Alıcık, "İlçemizde görev yapmış merhum gazetecileri ziyaretimiz bir gelenek haline geldi. Vefat eden kardeşlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Büyüğüyle küçüğüyle hepsi bizim dostlarımızdı. İyi günde de kötü günde de birlikte olduğumuz arkadaşlarımızdı. İstedik ki onların mezarları başında bir Fatiha okuyalım. Allah hepsine rahmet eylesin, mekânları cennet olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.