Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başak Koleji satrançta şampiyon

EĞİTİM 23.02.2017 - 09:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3530+ kez okundu.
 

Başak Koleji satrançta şampiyon

Aydın’da yapılan okullar arası satranç turnuvasında Başak Koleji şampiyon oldu.

AYDIN- 21-22 Şubat 2017 tarihlerinde Aydın Gençlik Merkezi’nde düzenlenen, Okullar Arası Satranç Turnuvası, küçükler ve yıldızlar olmak üzere 2 kategoride yapıldı. Turnuvaya Aydın Özel Başak Koleji 2 takım ile katıldı. Küçükler Kategorisinde, Efe Barkın Dinçer, Emre Serin, Uygar Şenyüz, Ulaş Kırbaşoğlu ve Ahmet Yanılmaz isimli öğrencilerden oluşan Özel Başak Koleji Küçükler Takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Yıldızlar Kategorisinde, Orçun Ege Tuncer, Eylem Su Doğan, Mehmet Necati Özyetiş ve Furkan Yolcu' isimli öğrencilerden oluşan Özel Başak Koleji Yıldızlar Takımı da turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Aydın’da yapılan okullar arası satranç turnuvasında Başak Koleji şampiyon oldu.

AYDIN- 21-22 Şubat 2017 tarihlerinde Aydın Gençlik Merkezi’nde düzenlenen, Okullar Arası Satranç Turnuvası, küçükler ve yıldızlar olmak üzere 2 kategoride yapıldı. Turnuvaya Aydın Özel Başak Koleji 2 takım ile katıldı.

Küçükler Kategorisinde, Efe Barkın Dinçer, Emre Serin, Uygar Şenyüz, Ulaş Kırbaşoğlu ve Ahmet Yanılmaz isimli öğrencilerden oluşan Özel Başak Koleji Küçükler Takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Yıldızlar Kategorisinde, Orçun Ege Tuncer, Eylem Su Doğan, Mehmet Necati Özyetiş ve Furkan Yolcu' isimli öğrencilerden oluşan Özel Başak Koleji Yıldızlar Takımı da turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.