Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başak Koleji ile Blue Diamond hizmet anlaşması yaptı

EĞİTİM 22.07.2019 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3972+ kez okundu.
 

Başak Koleji ile Blue Diamond hizmet anlaşması yaptı

Blue Diamond Aydın Şubesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında hizmet sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

AYDIN - Özel Başak Koleji’nde, Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Blue Diamond Aydın Şubesi Kurucusu Yağmur Çevik Aka katılımıyla gerçekleşen imza töreni sonrası yapılan açıklamaya göre, Aydın Başak Koleji velileri ve çalışanları için Blue Diamond Aydın Şubesi tarafından sunulacak ürün satışlarında yıl boyunca yüzde 50 indirim uygulanacak. Blue Diamond pırlanta kategorisi ürünlerinde geçerli olacak indirim altın kategorisini kapsamayacak. Aydın Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın, “Velilerimiz ve çalışanlarımız için farklı bir sektörle daha kurumsal işbirliğimizi gerçekleştirdik. Çünkü Başak Ailesi üyelerimiz en değerlilerimiz. Blue Diamond ekibine ve Başak Ailesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Blue Diamond Aydın Şubesi Kurucusu Yağmur Çevik Aka ise, “Protokolün tüm Başak Ailesine hayırlı olmasını diliyoruz, Başak Koleji ile işbirliği halinde olmak bizim için mutluluk verici” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.
Blue Diamond Aydın Şubesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında hizmet sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

AYDIN - Özel Başak Koleji’nde, Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Blue Diamond Aydın Şubesi Kurucusu Yağmur Çevik Aka katılımıyla gerçekleşen imza töreni sonrası yapılan açıklamaya göre, Aydın Başak Koleji velileri ve çalışanları için Blue Diamond Aydın Şubesi tarafından sunulacak ürün satışlarında yıl boyunca yüzde 50 indirim uygulanacak. Blue Diamond pırlanta kategorisi ürünlerinde geçerli olacak indirim altın kategorisini kapsamayacak.

Aydın Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın, “Velilerimiz ve çalışanlarımız için farklı bir sektörle daha kurumsal işbirliğimizi gerçekleştirdik. Çünkü Başak Ailesi üyelerimiz en değerlilerimiz. Blue Diamond ekibine ve Başak Ailesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Blue Diamond Aydın Şubesi Kurucusu Yağmur Çevik Aka ise, “Protokolün tüm Başak Ailesine hayırlı olmasını diliyoruz, Başak Koleji ile işbirliği halinde olmak bizim için mutluluk verici” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.