Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Baş ağrısı deyip geçmeyin!

SAĞLIK 07.12.2016 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1908+ kez okundu.
 

Baş ağrısı deyip geçmeyin!

Aşırı baş ağrılarının nedeni beyincik sarkması çıktı

AYDIN- Aydın’da şiddetli baş ağrılarına dayanamayıp doktora başvuran genç anne, doğuştan beyincik sarkması rahatsızlığı olduğunu öğrendi. 34 yaşında evli ve bir çocuk annesi olan Füsun Dönmez, son bir yıldır şiddetli baş ağrısı, omuzlarının üzerinde baskı, sağ kolunda hissizlik ve sırt ağrıları yaşıyordu. Kalite kontrol biriminde çalışan Dönmez, “Çalıştığım kalite kontrol departmanında sürekli önümü bakarak çalışıyordum. Önceleri ağrılarımın işimden kaynakladığını düşünmüştüm. Giderek artan ağrılarıma dayanamayınca doktora gitmeye karar verdim. Daha önce gelip doktor beyden memnun kalan bir arkadaşımın önerisi üzerine Op. Dr. İbrahim Köseoğlu’na başvurdum. Doktor bey ilk muayenesinde Beyincik Sarkması denilen Arnold Chari rahatsızlığımın olduğunu, bu rahatsızlığın tıbbi tedavisi olmadığını ve mutlaka ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sorun beyincik olunca şaşırdım ve korktum. Ancak doktor beyin yaklaşımından dolayı kendisine güvenerek başka hiçbir yere başvurmadan ameliyat olmayı kabul ettim. Ameliyattan sonra 1 gün yoğun bakımda kalıp sonrasında normal odaya çıktım ve 3 gün sonra da taburcu oldum. Eski ağrılarımdan kurtuldum. Şimdi artık oğlumla daha rahat ilgilenebiliyorum. Şanslıyız ki İbrahim Bey gibi bir doktora denk geldik. Kendisine ve ekibine sağlığıma kavuşmamda yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim” dedi. Op. Dr. İbrahim Köseoğlu ise, “Beyincik Sarkması olarak adlandırılan Arnold Chari rahatsızlığı, aslında hastalarda doğuştan oluşan bir rahatsızlıktır. Yaş ilerledikçe, bedenin yıpranması ile kendini gösterebilir. Hastamızın şikayetleri ve çekilen MR’ı sonrası net tanısını koyup, ameliyatını gerçekleştirdik. Bizler içinde başarılı bir ameliyattı” dedi.
Aşırı baş ağrılarının nedeni beyincik sarkması çıktı

AYDIN- Aydın’da şiddetli baş ağrılarına dayanamayıp doktora başvuran genç anne, doğuştan beyincik sarkması rahatsızlığı olduğunu öğrendi.

34 yaşında evli ve bir çocuk annesi olan Füsun Dönmez, son bir yıldır şiddetli baş ağrısı, omuzlarının üzerinde baskı, sağ kolunda hissizlik ve sırt ağrıları yaşıyordu. Kalite kontrol biriminde çalışan Dönmez, “Çalıştığım kalite kontrol departmanında sürekli önümü bakarak çalışıyordum. Önceleri ağrılarımın işimden kaynakladığını düşünmüştüm. Giderek artan ağrılarıma dayanamayınca doktora gitmeye karar verdim. Daha önce gelip doktor beyden memnun kalan bir arkadaşımın önerisi üzerine Op. Dr. İbrahim Köseoğlu’na başvurdum. Doktor bey ilk muayenesinde Beyincik Sarkması denilen Arnold Chari rahatsızlığımın olduğunu, bu rahatsızlığın tıbbi tedavisi olmadığını ve mutlaka ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sorun beyincik olunca şaşırdım ve korktum.

Ancak doktor beyin yaklaşımından dolayı kendisine güvenerek başka hiçbir yere başvurmadan ameliyat olmayı kabul ettim. Ameliyattan sonra 1 gün yoğun bakımda kalıp sonrasında normal odaya çıktım ve 3 gün sonra da taburcu oldum. Eski ağrılarımdan kurtuldum. Şimdi artık oğlumla daha rahat ilgilenebiliyorum. Şanslıyız ki İbrahim Bey gibi bir doktora denk geldik. Kendisine ve ekibine sağlığıma kavuşmamda yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim” dedi.

Op. Dr. İbrahim Köseoğlu ise, “Beyincik Sarkması olarak adlandırılan Arnold Chari rahatsızlığı, aslında hastalarda doğuştan oluşan bir rahatsızlıktır. Yaş ilerledikçe, bedenin yıpranması ile kendini gösterebilir. Hastamızın şikayetleri ve çekilen MR’ı sonrası net tanısını koyup, ameliyatını gerçekleştirdik. Bizler içinde başarılı bir ameliyattı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.