Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bakanları büyüledi

GÜNCEL 05.11.2017 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1639+ kez okundu.
 

Bakanları büyüledi

Başını kaldıran herkes havadaki güzelliğe hayran kaldı. Ege semalarındaki görüntü büyüledi.

AYDIN- Ege’de gece gökyüzünü kaplayan bulutlarla ayın oluşturduğu görüntü görenleri adeta mest etti. Saatlerce süren güzellik objektiflere bu şekilde yansıdı. Aydın’ın yanı sıra Muğla ve İlçeleri Marmaris, Bodrum ve çevresini kaplayan bulutların arasından süzülen ay ışığı nadir rastlanan bir görüntü oluşturdu. Havanın soğuk olmasına rağmen birçok kişi uzun süre semalardaki bu görüntüyü izledi. Yaklaşık 2 saat süren bu güzellik objektiflere bu şekilde yansıdı.
Başını kaldıran herkes havadaki güzelliğe hayran kaldı. Ege semalarındaki görüntü büyüledi.

AYDIN- Ege’de gece gökyüzünü kaplayan bulutlarla ayın oluşturduğu görüntü görenleri adeta mest etti. Saatlerce süren güzellik objektiflere bu şekilde yansıdı.

Aydın’ın yanı sıra Muğla ve İlçeleri Marmaris, Bodrum ve çevresini kaplayan bulutların arasından süzülen ay ışığı nadir rastlanan bir görüntü oluşturdu. Havanın soğuk olmasına rağmen birçok kişi uzun süre semalardaki bu görüntüyü izledi.

Yaklaşık 2 saat süren bu güzellik objektiflere bu şekilde yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.