Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Baba kızın donör arayışı sürüyor

SAĞLIK 29.05.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2915+ kez okundu.
 

Baba kızın donör arayışı sürüyor

Ebru ve babası için uygun donör halen bulunamadı

AYDIN - Aydın’da babası Yılmaz Çelen ile birlikte lösemi hastalığına yakalanan Ebru Çelen için donör arayışı devam ediyor. Aydın'ın Bozdoğan İlçesi’nde, 16 yaşındayken lösemiye (Kan kanseri) yakalanan Ebru Çelen, iki yıl süren tedavisinin ardından hastalığı yendi, ancak 6 gün sonra bu kez babası Yılmaz Çelen’in aynı hastalığa yakalandığını öğrenince hastalığı yeniden nüksetti. Talihsiz genç kız, babası ile aynı hastane odasında uygun ilik bulunmasını beklemeye başladı. Ebru’nun babası Yılmaz Çelen, uygun donörün bulunduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek, “Kızımla beraber aynı hastane odasında ilik beklemeye devam ediyoruz. Bazı sosyal medya hesaplarında uygun donörün bulunduğuna dair haberler, yazılar asılsızdır. Uygun donör arayışımız devam ediyor. Bizi sevenlerden destek bekliyoruz. Uygun iliğin bulunup kızımla beraber yeni bir hayata başlamak istiyoruz” dedi.
Ebru ve babası için uygun donör halen bulunamadı

AYDIN - Aydın’da babası Yılmaz Çelen ile birlikte lösemi hastalığına yakalanan Ebru Çelen için donör arayışı devam ediyor.

Aydın'ın Bozdoğan İlçesi’nde, 16 yaşındayken lösemiye (Kan kanseri) yakalanan Ebru Çelen, iki yıl süren tedavisinin ardından hastalığı yendi, ancak 6 gün sonra bu kez babası Yılmaz Çelen’in aynı hastalığa yakalandığını öğrenince hastalığı yeniden nüksetti. Talihsiz genç kız, babası ile aynı hastane odasında uygun ilik bulunmasını beklemeye başladı.

Ebru’nun babası Yılmaz Çelen, uygun donörün bulunduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek, “Kızımla beraber aynı hastane odasında ilik beklemeye devam ediyoruz. Bazı sosyal medya hesaplarında uygun donörün bulunduğuna dair haberler, yazılar asılsızdır. Uygun donör arayışımız devam ediyor. Bizi sevenlerden destek bekliyoruz. Uygun iliğin bulunup kızımla beraber yeni bir hayata başlamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.