Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYTO üyeleri ‘Nefes’ alacak

EKONOMİ 14.12.2016 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2286+ kez okundu.
 

AYTO üyeleri ‘Nefes’ alacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kredi Garanti Fonu(KGF), Ziraat Bankası ve Denizbank ortaklığıyla imzalanan NEFES KREDİSİ kampanyası başladı.

AYDIN- Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine çözüm getirmek amacıyla TOBB öncülüğünde düzenlenen NEFES KREDİSİ Kampanasına Aydın Ticaret Odası da finansman desteği sağladı. 2017 yılının en ucuz kredisi olarak nitelendirilen kampanyadan Aydın Ticaret Odası üyeleri de faydalanacak. Nefes Kredi Kampanyası Şartları Nefes Kredisi, 12 ay vadeli ve aylık eşit taksitler halinde kullandırılacak, vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün olmayacaktır. Faiz oranı yıllık yüzde 9.90 , aylık yüzde 0,825 ‘tir. Ziraat Bankası ve Denizbank’ın tüm şubeleri üzerinden söz konusu kredi başvurusunda bulunulabilecek. Nefes Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulacak KOBİ'lerin Nefes Kredisi'ne başvurabilmeleri için öncelikle AYTO’dan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli Faaliyet Belgesini aldıktan sonra, Ziraat Bankası ve Denizbank’ın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile söz konusu krediye müracaat etmeleri gerekiyor. Bankalar ve KGF, KOBİ'nin krediye uygunluğunu değerlendirecek. Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanırsa; bankalar KOBİ'ye TOBB Nefes Kredisi kullandıracak. Finansal kriz yaşayan işletmelerin krediye ulaşmakta güçlük yaşadığını, bu doğrultuda TOBB öncülüğünde başlayan Nefes Kredi kampanyasına AYTO olarak finansal destek sağladıklarını hatırlatan AYTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, “TOBB çatısı altındaki 365 Oda ve Borsa da birikimlerini, güçlerini ve kaynaklarını birleştirerek üyelerinin hizmetine sundular. TOBB öncülüğünde Kredi Garanti Fonu, Denizbank ve Ziraat Bankası işbirliğinde KOBİ’lere mevduat karşılığı 5 milyar TL’ye kadar verilecek kredinin iş dünyasına büyük ivme ve moral kazandıracağını düşünüyorum. Üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kredi Garanti Fonu(KGF), Ziraat Bankası ve Denizbank ortaklığıyla imzalanan NEFES KREDİSİ kampanyası başladı.

AYDIN- Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine çözüm getirmek amacıyla TOBB öncülüğünde düzenlenen NEFES KREDİSİ Kampanasına Aydın Ticaret Odası da finansman desteği sağladı. 2017 yılının en ucuz kredisi olarak nitelendirilen kampanyadan Aydın Ticaret Odası üyeleri de faydalanacak.

Nefes Kredi Kampanyası Şartları

Nefes Kredisi, 12 ay vadeli ve aylık eşit taksitler halinde kullandırılacak, vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün olmayacaktır. Faiz oranı yıllık yüzde 9.90 , aylık yüzde 0,825 ‘tir. Ziraat Bankası ve Denizbank’ın tüm şubeleri üzerinden söz konusu kredi başvurusunda bulunulabilecek.

Nefes Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulacak

KOBİ'lerin Nefes Kredisi'ne başvurabilmeleri için öncelikle AYTO’dan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli Faaliyet Belgesini aldıktan sonra, Ziraat Bankası ve Denizbank’ın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile söz konusu krediye müracaat etmeleri gerekiyor. Bankalar ve KGF, KOBİ'nin krediye uygunluğunu değerlendirecek. Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanırsa; bankalar KOBİ'ye TOBB Nefes Kredisi kullandıracak.

Finansal kriz yaşayan işletmelerin krediye ulaşmakta güçlük yaşadığını, bu doğrultuda TOBB öncülüğünde başlayan Nefes Kredi kampanyasına AYTO olarak finansal destek sağladıklarını hatırlatan AYTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, “TOBB çatısı altındaki 365 Oda ve Borsa da birikimlerini, güçlerini ve kaynaklarını birleştirerek üyelerinin hizmetine sundular. TOBB öncülüğünde Kredi Garanti Fonu, Denizbank ve Ziraat Bankası işbirliğinde KOBİ’lere mevduat karşılığı 5 milyar TL’ye kadar verilecek kredinin iş dünyasına büyük ivme ve moral kazandıracağını düşünüyorum. Üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.