Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYSO üyelerine teşvik sorunları anlatıldı

EKONOMİ 10.05.2018 - 18:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4159+ kez okundu.
 

AYSO üyelerine teşvik sorunları anlatıldı

Aydın Sanayi Odası (AYSO) üyelerine geçmiş dönemlerde verilen teşviklerin iadesi ve değerlendirmesi konularında eğitim semineri düzenlendi.

AYDIN- AYSO Meclis Başkanı Gökhan Maraş ile 30 yakın firma temsilcisinin katıldığı semineri, Aydın Sanayi Odası Örsdemir Balkan Salonu’nda 9 Mayıs 2018 tarihinde SGK İl Müdürlüğü denetmenleri Aydın Aymak ve Şebnem Erdemir tarafından gerçekleştirildi. Aymak ve Erdemir, geçmiş dönemlerde verilen teşviklerin iadesi ve değerlendirilmesi, istihdam destekleri ve yeni açıklanan yapılandırma sistemi hakkında ve KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI (Personel-Makina-Yazılım-Hizmet Alım Konularında) yeni proje teklif çağrısı (Başvuru: 24 Nisan-22 Haziran) ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Aydın Sanayi Odası (AYSO) üyelerine geçmiş dönemlerde verilen teşviklerin iadesi ve değerlendirmesi konularında eğitim semineri düzenlendi.

AYDIN- AYSO Meclis Başkanı Gökhan Maraş ile 30 yakın firma temsilcisinin katıldığı semineri, Aydın Sanayi Odası Örsdemir Balkan Salonu’nda 9 Mayıs 2018 tarihinde SGK İl Müdürlüğü denetmenleri Aydın Aymak ve Şebnem Erdemir tarafından gerçekleştirildi.

Aymak ve Erdemir, geçmiş dönemlerde verilen teşviklerin iadesi ve değerlendirilmesi, istihdam destekleri ve yeni açıklanan yapılandırma sistemi hakkında ve KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI (Personel-Makina-Yazılım-Hizmet Alım Konularında) yeni proje teklif çağrısı (Başvuru: 24 Nisan-22 Haziran) ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.