Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlılar, Milletvekillerini ziyaret etti

GÜNCEL 22.02.2017 - 09:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2649+ kez okundu.
 

Aydınlılar, Milletvekillerini ziyaret etti

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Aydın Milletvekillerini ziyaret ettikleri bildirildi.

AYDIN- Ziyaretle ilgili yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Halil Apaydın başkanlığında yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Milletvekillerini makamlarında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, Bülent Tezcan, Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Hüseyin Yıldız, Deniz Depboylu'nun yanı sıra Nazilli'de yetişen İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Çine ilçesinden evli Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Aydın'dan evli Ordu Milletvekili Ergün Taşçı'yı da makamında ziyaret etti. Milletvekilleri Abdurrahman Öz ve Bülent Tezcan Parti Genel Merkezlerinde, Hüseyin Yıldız Muğla ilinde, Uğur Bayraktutan Sakarya ilinde görevli oldukları için görüşme sağlanamadığı belirtildi. Ziyaret sırasında Milletvekillerine dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi verildiği, görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.
Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Aydın Milletvekillerini ziyaret ettikleri bildirildi.

AYDIN- Ziyaretle ilgili yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Halil Apaydın başkanlığında yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Milletvekillerini makamlarında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, Bülent Tezcan, Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Hüseyin Yıldız, Deniz Depboylu'nun yanı sıra Nazilli'de yetişen İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Çine ilçesinden evli Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Aydın'dan evli Ordu Milletvekili Ergün Taşçı'yı da makamında ziyaret etti.

Milletvekilleri Abdurrahman Öz ve Bülent Tezcan Parti Genel Merkezlerinde, Hüseyin Yıldız Muğla ilinde, Uğur Bayraktutan Sakarya ilinde görevli oldukları için görüşme sağlanamadığı belirtildi. Ziyaret sırasında Milletvekillerine dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi verildiği, görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.