Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı siyasetçi genel başkan oldu

SİYASET 16.01.2018 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2904+ kez okundu.
 

Aydınlı siyasetçi genel başkan oldu

Aydınlı siyasetçi Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi (BTP) genel başkanlığı görevine seçildi.

AYDIN– Ankara’da yapılan kurultayda tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alan Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı seçildi. Işık yaptığı açıklamada, sessizlerin sesi olacağını belirterek, "Büyük Türkiye Partisi’nin 14 Ocak'ta yapılan kurultayda tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını aldım. İki oy da geçersiz sayıldı. Bu günden itibaren çalışmalarımıza hız vereceğiz. Tüm illerimizde teşkilatlarımızı kurup seçime hazır olmak için mücadele edeceğiz. Partimizin logosu da değişti. Biz yeni bir parti olarak yolumuza devam edeceğiz. Yeni kuracağımız teşkilatlarla yeni bir soluk olarak sessizlerin sesi olacağız" dedi.
Aydınlı siyasetçi Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi (BTP) genel başkanlığı görevine seçildi.

AYDIN– Ankara’da yapılan kurultayda tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alan Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı seçildi.

Işık yaptığı açıklamada, sessizlerin sesi olacağını belirterek, "Büyük Türkiye Partisi’nin 14 Ocak'ta yapılan kurultayda tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını aldım. İki oy da geçersiz sayıldı. Bu günden itibaren çalışmalarımıza hız vereceğiz. Tüm illerimizde teşkilatlarımızı kurup seçime hazır olmak için mücadele edeceğiz. Partimizin logosu da değişti. Biz yeni bir parti olarak yolumuza devam edeceğiz. Yeni kuracağımız teşkilatlarla yeni bir soluk olarak sessizlerin sesi olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.