Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlı kampçılar, tarihle iç içe kamp yaptı

YAŞAM 07.07.2020 - 18:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3045+ kez okundu.
 

Aydınlı kampçılar, tarihle iç içe kamp yaptı

Priene Antik Kenti’nin yakınlarında bulunan bölgede otuz kişilik bir grup kamp ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

Aydın’ın Söke ilçesinde, eski bir Rum yerleşkesi olan Güllübahçe Mahallesi Aydınlı kamp tutkunlarına ev sahipliği yaptı. Priene Antik Kenti’nin yakınlarında bulunan bölgede otuz kişilik bir grup kamp ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.         Doğa severler tarafından organize edilen etkinlik, Güllübahçe Mesire Alanı’nda düzenlendi. Günün erken saatlerinde bir araya gelen grup tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen bölgede doyasıya eğlendi. Güllübahçe Mesire Alanı’nda toplanan grup çadırlarını hazırladı, daha sonra Priene Antik Kenti'ni gezdi. Program kapsamında açık hava film gösterimi ve söyleşisi de gerçekleştirildi.            Kamp programı kapsamında 12 km’lik Güllübahçe-Priene Akropol doğa yürüyüşü rotasını yürüyen kampçılar doğa ile iç içe bir kamp yaptılar.
Priene Antik Kenti’nin yakınlarında bulunan bölgede otuz kişilik bir grup kamp ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

Aydın’ın Söke ilçesinde, eski bir Rum yerleşkesi olan Güllübahçe Mahallesi Aydınlı kamp tutkunlarına ev sahipliği yaptı. Priene Antik Kenti’nin yakınlarında bulunan bölgede otuz kişilik bir grup kamp ve doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

       

Doğa severler tarafından organize edilen etkinlik, Güllübahçe Mesire Alanı’nda düzenlendi. Günün erken saatlerinde bir araya gelen grup tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen bölgede doyasıya eğlendi. Güllübahçe Mesire Alanı’nda toplanan grup çadırlarını hazırladı, daha sonra Priene Antik Kenti'ni gezdi. Program kapsamında açık hava film gösterimi ve söyleşisi de gerçekleştirildi.

        

  Kamp programı kapsamında 12 km’lik Güllübahçe-Priene Akropol doğa yürüyüşü rotasını yürüyen kampçılar doğa ile iç içe bir kamp yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.