Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın'da terör operasyonu: 11 gözaltı

ASAYİŞ 06.12.2016 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2297+ kez okundu.
 

Aydın'da terör operasyonu: 11 gözaltı

Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'nın PKK'nın gençlik ve şehir yapılanmasına yönelik yürüttüğü terör operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

AYDIN- Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri terör örgütü PKK'nın şehir ve gençlik yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Bu sabah saat 06.00 sıralarında Yeşilyurt, Karaçay, Şirinevler, Muammer Aksoy Mahalleleri’nde belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Operasyonlarda 11 kişi yakalandı. Jandarma ekiplerinin evlerde yaptığı aramalarda örgütsel nitelikli dergi ve kitaplar ele geçirildiği belirtildi. Gözaltına alınan 11 kişinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'nın PKK'nın gençlik ve şehir yapılanmasına yönelik yürüttüğü terör operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

AYDIN- Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri terör örgütü PKK'nın şehir ve gençlik yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Bu sabah saat 06.00 sıralarında Yeşilyurt, Karaçay, Şirinevler, Muammer Aksoy Mahalleleri’nde belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Operasyonlarda 11 kişi yakalandı. Jandarma ekiplerinin evlerde yaptığı aramalarda örgütsel nitelikli dergi ve kitaplar ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan 11 kişinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.