Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da gece yarısı trafik kazası

ASAYİŞ 24.10.2016 - 10:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2930+ kez okundu.
 

Aydın’da gece yarısı trafik kazası

Paramparça olan motosikletteki iki kişi hastanedeki karşılaşmaları görülmeye değerdi

AYDIN- Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı motosiklet paramparça oldu. Motosiklette olan ve alkollü oldukları ileri sürülen iki kişi ise hastaneye kaldırılırken, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazadan sonra hastanede birbirlerini sağ gören iki arkadaşın mutluluğu görülmeye değerdi. Kaza gece yarısı İzmir-Aydın Bulvarı Işıklı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İncirliova istikametinden Efeler istikametine seyir halinde olan Adil Ç. yönetimindeki 09 DE 947 plakalı otomobil Işıklı Kavşağını geçtiği sırada bir anda önüne çıkan motosiklete çarptı. Üzerinde plakası bulunmayan motosiklet paramparça olurken, motosiklette bulunan Kadir T. ile Mehmet M. isimli kişiler yola savruldu. Kazada motosiklette bulunan her iki kişi de yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Görgü şahitleri ve otomobil sürücüsü motosikletin kavşaktan değil yaya yolundan karşıya geçmek isterken karşıdan gelen otomobilin altında kaldığını ileri sürerken, motosikletteki iki kişinin de alkollü olduğunu söylediler. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. "Röntgen kapısında birbirlerini görünce sevindiler" Motosiklette bulunan Kadri T. ve Mehmet M.'nin tedavi için Aydın Devlet Hastanesi'ne getirildi. Ayrı ayrı ambulanslarla hastaneye getirilen iki yaralının ilk müdahalesi acil serviste yapıldı. Şok geçirdikleri öğrenilen her iki yaralı da bir müddet sonra kendilerine gelince yaralılar röntgen çekilen bölümün kapısında birbirleri ile karşılaşınca sedye üzerinde tokalaşıp birbirlerini sağ görmenin sevincini yaşadılar. Her iki yaralı da birbirine hal hatır sorup birbirlerine moral vermeleri dikkat çekti.
Paramparça olan motosikletteki iki kişi hastanedeki karşılaşmaları görülmeye değerdi

AYDIN- Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı motosiklet paramparça oldu. Motosiklette olan ve alkollü oldukları ileri sürülen iki kişi ise hastaneye kaldırılırken, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazadan sonra hastanede birbirlerini sağ gören iki arkadaşın mutluluğu görülmeye değerdi.

Kaza gece yarısı İzmir-Aydın Bulvarı Işıklı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İncirliova istikametinden Efeler istikametine seyir halinde olan Adil Ç. yönetimindeki 09 DE 947 plakalı otomobil Işıklı Kavşağını geçtiği sırada bir anda önüne çıkan motosiklete çarptı. Üzerinde plakası bulunmayan motosiklet paramparça olurken, motosiklette bulunan Kadir T. ile Mehmet M. isimli kişiler yola savruldu. Kazada motosiklette bulunan her iki kişi de yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Görgü şahitleri ve otomobil sürücüsü motosikletin kavşaktan değil yaya yolundan karşıya geçmek isterken karşıdan gelen otomobilin altında kaldığını ileri sürerken, motosikletteki iki kişinin de alkollü olduğunu söylediler. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"Röntgen kapısında birbirlerini görünce sevindiler"

Motosiklette bulunan Kadri T. ve Mehmet M.'nin tedavi için Aydın Devlet Hastanesi'ne getirildi. Ayrı ayrı ambulanslarla hastaneye getirilen iki yaralının ilk müdahalesi acil serviste yapıldı. Şok geçirdikleri öğrenilen her iki yaralı da bir müddet sonra kendilerine gelince yaralılar röntgen çekilen bölümün kapısında birbirleri ile karşılaşınca sedye üzerinde tokalaşıp birbirlerini sağ görmenin sevincini yaşadılar. Her iki yaralı da birbirine hal hatır sorup birbirlerine moral vermeleri dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.