Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın TÜMSİAD, Mesut Özakcan’ı ağırladı

GENEL 14.02.2019 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2681+ kez okundu.
 

Aydın TÜMSİAD, Mesut Özakcan’ı ağırladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi’nin, Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan’ı ağırladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve beraberindeki heyetin misafir olduğu, TÜMSİAD’ı temsilen Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu program TÜMSİAD Aydın Şubesi çalışma ofisinde gerçekleşti. Konu ile alakalı açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret Ünal, “Mesut Başkan yaklaşan seçimler öncesi derneğimize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Geçmiş dönemde yaptıkları-yapamadıkları icraatlarla alakalı bizleri bilgilendirdi. Yeni dönemde seçilmeleri durumunda yapmayı planladıkları belli başlı yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundu. Kendilerine ve beraberindeki heyete bu nazik davranışlarından dolayı gönülden teşekkür ediyoruz. Adaylıkları hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi’nin, Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan’ı ağırladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve beraberindeki heyetin misafir olduğu, TÜMSİAD’ı temsilen Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu program TÜMSİAD Aydın Şubesi çalışma ofisinde gerçekleşti.

Konu ile alakalı açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret Ünal, “Mesut Başkan yaklaşan seçimler öncesi derneğimize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Geçmiş dönemde yaptıkları-yapamadıkları icraatlarla alakalı bizleri bilgilendirdi. Yeni dönemde seçilmeleri durumunda yapmayı planladıkları belli başlı yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundu. Kendilerine ve beraberindeki heyete bu nazik davranışlarından dolayı gönülden teşekkür ediyoruz. Adaylıkları hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.