Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Tüm Emekliler Sendikası Şubeleri bir araya geldi

GÜNCEL 14.05.2018 - 19:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2791+ kez okundu.
 

Aydın Tüm Emekliler Sendikası Şubeleri bir araya geldi

Aydın Bölgesi Tüm Emekliler Sendikası Şubeleri Anneler Günü'nde bir araya geldiler.

AYDIN- Aydın Bölgesi Tüm Emekliler Sendikası Şubeleri anneler gününde bir araya geldiler. Aydın şube öncülüğünde başlatılan bir arada daha güçlü örgüt yapılanmasına, şubeler anneler gününde Muğla’nın Akyaka ve Bozüyük mahallelerinde bir araya gelerek anneler gününü kutladı. Tüm ailelerin bir arada olduğu, dayanışma ve tanışma adına oldukça olumlu olan bu tertiplenen gezi, yurdun güzellikleriyle bütünleşerek, eğlenceli saatlere dönüştü. Örgütsel gücün öne çıktığı bölgede şubelerin hızla yayladığı, üye sayılarının arttığı gözlendi. Bölgesel güç birliğinin bir bütün halinde örgütlenmeye destek olduğu, bölgede oldukça yoğun olan emekli sınıfının, sendikalaşmaya doğru çağrıldığı, olumlu sonuçların alınması sevindirici bulundu. Aydın Şube başkanı Erdal Demir; şube başkanlarıyla oldukça uyum içerisinde örgütlendiklerini, bu bölgede emekli sayısının yüksek olduğunu vurguladı. Emeklilerin yığınla sorununun bulunduğu, sendikalaşmanın bu sorunlara çare bulma konusunda toplu sözleşme masasına oturma çabalarının yoğunlaştığını da vurguladı. Tüm emeklerin; amacı sadece emeklilerin yaşam ve sosyal şartlarını iyileştirme olduğunun vurgulayan şube başkanları, örgütlü güç ve örgütlü toplum anlayışını mutlak suretle Türkiye’de yaygınlaştırmaya çalıştıklarını söylediler. Türkiye’de ilk resmi sendika olan Tüm Emekliler Sendikasının tüm emeklilere ait olduğunu belirten Söke başkanı Celal Gümüş ve Didim şube başkanı Asaf Pınarbaşı, emeklilerin, demokratik mücadelenin dışında kalmaları, meselelerin çözüm üretme sürecine olumsuz yansıdığını vurgulayan şube başkanları, emekliler, örgütsel mücadeleye davet ettiler.
Aydın Bölgesi Tüm Emekliler Sendikası Şubeleri Anneler Günü'nde bir araya geldiler.

AYDIN- Aydın Bölgesi Tüm Emekliler Sendikası Şubeleri anneler gününde bir araya geldiler. Aydın şube öncülüğünde başlatılan bir arada daha güçlü örgüt yapılanmasına, şubeler anneler gününde Muğla’nın Akyaka ve Bozüyük mahallelerinde bir araya gelerek anneler gününü kutladı.

Tüm ailelerin bir arada olduğu, dayanışma ve tanışma adına oldukça olumlu olan bu tertiplenen gezi, yurdun güzellikleriyle bütünleşerek, eğlenceli saatlere dönüştü.

Örgütsel gücün öne çıktığı bölgede şubelerin hızla yayladığı, üye sayılarının arttığı gözlendi. Bölgesel güç birliğinin bir bütün halinde örgütlenmeye destek olduğu, bölgede oldukça yoğun olan emekli sınıfının, sendikalaşmaya doğru çağrıldığı, olumlu sonuçların alınması sevindirici bulundu.

Aydın Şube başkanı Erdal Demir; şube başkanlarıyla oldukça uyum içerisinde örgütlendiklerini, bu bölgede emekli sayısının yüksek olduğunu vurguladı. Emeklilerin yığınla sorununun bulunduğu, sendikalaşmanın bu sorunlara çare bulma konusunda toplu sözleşme masasına oturma çabalarının yoğunlaştığını da vurguladı. Tüm emeklerin; amacı sadece emeklilerin yaşam ve sosyal şartlarını iyileştirme olduğunun vurgulayan şube başkanları, örgütlü güç ve örgütlü toplum anlayışını mutlak suretle Türkiye’de yaygınlaştırmaya çalıştıklarını söylediler. Türkiye’de ilk resmi sendika olan Tüm Emekliler Sendikasının tüm emeklilere ait olduğunu belirten Söke başkanı Celal Gümüş ve Didim şube başkanı Asaf Pınarbaşı, emeklilerin, demokratik mücadelenin dışında kalmaları, meselelerin çözüm üretme sürecine olumsuz yansıdığını vurgulayan şube başkanları, emekliler, örgütsel mücadeleye davet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.