Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık’a ev sahipliği yaptı

EĞİTİM 23.01.2017 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3903+ kez okundu.
 

Aydın Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık’a ev sahipliği yaptı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hemşirelik Fakültesi, “Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık Eğitimi” programına ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Yayın Komisyonu tarafından "Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık Eğitimi" konulu 6 saatlik eğitim programı düzenlendi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Öcek tarafından verilen eğitimde, akademik yayını değerlendirebilme ve bilimsel yazarlık için eleştirel makale okumada dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi. Eğitimde araştırma ve planlama aşamalarında göz önünde bulundurulması gereken süreçler hakkında örnekler, soru ve tartışma şeklinde ele alındı. Elli dört akademik personelin katıldığı eğitim sonrası katılımcılara Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz ve Yayın Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hilmiye Aksu tarafından katılım belgeleri takdim edildi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hemşirelik Fakültesi, “Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık Eğitimi” programına ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Yayın Komisyonu tarafından "Hakemlik ve Bilimsel Yazarlık Eğitimi" konulu 6 saatlik eğitim programı düzenlendi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Öcek tarafından verilen eğitimde, akademik yayını değerlendirebilme ve bilimsel yazarlık için eleştirel makale okumada dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi. Eğitimde araştırma ve planlama aşamalarında göz önünde bulundurulması gereken süreçler hakkında örnekler, soru ve tartışma şeklinde ele alındı.

Elli dört akademik personelin katıldığı eğitim sonrası katılımcılara Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz ve Yayın Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hilmiye Aksu tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.