Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da 7 polis tutuklandı

ASAYİŞ 30.08.2016 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3185+ kez okundu.
 

Aydın’da 7 polis tutuklandı

Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 16 emniyet mensubundan 7'si tutuklandı.

AYDIN- Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve sorguları tamamlanan 16 polis dün Aydın Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından sorguları tamamlanan şüphelilerden 13'ü tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilirken, diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı. Gece geç saatlere kadar sorguları süren polislerden Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Komiser Yardımcısı A.Ş’nin de aralarında bulunduğu 7 emniyet mensubu "silahlı terör örgütüne üye” oldukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Mahkemeye sevk edilen Karacasu İlçe Emniyet Amiri E.D. ile birlikte 6 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Aydın’da devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 16 emniyet mensubundan 7'si tutuklandı.

AYDIN- Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve sorguları tamamlanan 16 polis dün Aydın Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından sorguları tamamlanan şüphelilerden 13'ü tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilirken, diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Gece geç saatlere kadar sorguları süren polislerden Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Komiser Yardımcısı A.Ş’nin de aralarında bulunduğu 7 emniyet mensubu "silahlı terör örgütüne üye” oldukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Mahkemeye sevk edilen Karacasu İlçe Emniyet Amiri E.D. ile birlikte 6 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.