Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ASKİ Yenipazar'da yağmursuyu hat çalışması gerçekleştirdi

GÜNCEL 14.02.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3301+ kez okundu.
 

ASKİ Yenipazar'da yağmursuyu hat çalışması gerçekleştirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin il genelinde altyapı güçlendirme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ASKİ son olarak Yenipazar İlçesi’ne bağlı Direcik ve Dereköy mahallelerinde, aşırı yağışlarda yaşanması muhtemel sorunları önlemek ve yağmur suyunu sağlıklı bir şekilde deşarj etmek için yağmursuyu altyapısında güçlendirme çalışması yaptı. Çalışmalar çerçevesinde 150 metre Dereköy’de, 150 metre ise Direcik’te olmak üzere 300 metre beton büz boru hattı yapımı gerçekleştirildi. Vatandaşların talebi üzerine başlatılan çalışmalar vakit kaybetmeden tamamlanarak altyapı hizmete sunuldu. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Dereköy ve Direcik mahallelerinde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapısı çalışmalarını takip eden vatandaşlar, taleplerinin hızlı bir şekilde yerine gelmesinden dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını, yapılan tüm hizmet ve yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin il genelinde altyapı güçlendirme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ASKİ son olarak Yenipazar İlçesi’ne bağlı Direcik ve Dereköy mahallelerinde, aşırı yağışlarda yaşanması muhtemel sorunları önlemek ve yağmur suyunu sağlıklı bir şekilde deşarj etmek için yağmursuyu altyapısında güçlendirme çalışması yaptı. Çalışmalar çerçevesinde 150 metre Dereköy’de, 150 metre ise Direcik’te olmak üzere 300 metre beton büz boru hattı yapımı gerçekleştirildi. Vatandaşların talebi üzerine başlatılan çalışmalar vakit kaybetmeden tamamlanarak altyapı hizmete sunuldu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Dereköy ve Direcik mahallelerinde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapısı çalışmalarını takip eden vatandaşlar, taleplerinin hızlı bir şekilde yerine gelmesinden dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını, yapılan tüm hizmet ve yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.