Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Aşk Olsun” sema gösterisi eczacılardan tam not aldı

GENEL 25.05.2019 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3771+ kez okundu.
 

“Aşk Olsun” sema gösterisi eczacılardan tam not aldı

Bilimsel eczacılığın 180. yılı etkinlikleri Aydın’da Ramazan Ayı ile birleşince Ramazan Ayı’nın ruhuna uygun olarak kutlandı.

AYDIN - Aydın Eczacı Odası tarafından düzenlenen “Aşk olsun” adlı sema gösterisini eczacıların yanı sıra protokol üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Gecenin sonunda Bestekar ve Genel Sanat Yönetmeni Sühan İrden’e Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay tarafından çiçek sunuldu. Bu yıl 180. yılını kutladıkları Bilimsel Eczacılık Haftası’nın mübarek Ramazan Ayı’na denk gelmesi dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Aydın Eczacı Odası başkanı Sefa Karararslan, güzel bir ekip tarafından hazırlanıp sunulan gösteriyi sektör çalışanlarının beğenisine sunduklarını belirtti. Daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve siyasilerin yanı sıra eczacıların aileleri ile katıldığı gecede yaklaşık bir saat süren sema gösterisini davetliler ilgiyle izledi.
Bilimsel eczacılığın 180. yılı etkinlikleri Aydın’da Ramazan Ayı ile birleşince Ramazan Ayı’nın ruhuna uygun olarak kutlandı.

AYDIN - Aydın Eczacı Odası tarafından düzenlenen “Aşk olsun” adlı sema gösterisini eczacıların yanı sıra protokol üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Gecenin sonunda Bestekar ve Genel Sanat Yönetmeni Sühan İrden’e Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay tarafından çiçek sunuldu.

Bu yıl 180. yılını kutladıkları Bilimsel Eczacılık Haftası’nın mübarek Ramazan Ayı’na denk gelmesi dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Aydın Eczacı Odası başkanı Sefa Karararslan, güzel bir ekip tarafından hazırlanıp sunulan gösteriyi sektör çalışanlarının beğenisine sunduklarını belirtti.

Daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve siyasilerin yanı sıra eczacıların aileleri ile katıldığı gecede yaklaşık bir saat süren sema gösterisini davetliler ilgiyle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.