Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Altınkum Plajı tıklım tıklım

TURİZM 21.07.2019 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3155+ kez okundu.
 

Altınkum Plajı tıklım tıklım

Aydının Didim İlçesi’nde mevsim sıcaklıklarının 35 derece üzerinde seyrederken sıcak havada bunalanlar soluğu deniz kenarında aldı.

AYDIN - İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihi Altınkum Plajı oldu. Didim’de hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, sıcak havada bunalanlar kendilerini deniz kenarına attı. Sıcaklıkların 35 derecenin üzerinde seyrettiği ilçede günü birlik tatilcilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistler kendilerini Egenin mavi sularına bırakırken, tatilcilerin ilk tercihi ise dünyaca ünlü Altınkum Plajı oluyor. Atınkum'un yaklaşık 2 kilometrelik plajında adım atacak yer kalmazken, sıcaktan bunalanlar denize girerek serinlerken, bazıları da deniz kenarında güneşleniyor. Öte yandan ilçedeki halk plajları ile diğer koylar tatilcilerin tarafından tercih edilirken, kimi tatilciler ise su sporlarıyla tatilin ve güneşin tadını çıkarıyor.
Aydının Didim İlçesi’nde mevsim sıcaklıklarının 35 derece üzerinde seyrederken sıcak havada bunalanlar soluğu deniz kenarında aldı.

AYDIN - İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihi Altınkum Plajı oldu.

Didim’de hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, sıcak havada bunalanlar kendilerini deniz kenarına attı. Sıcaklıkların 35 derecenin üzerinde seyrettiği ilçede günü birlik tatilcilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistler kendilerini Egenin mavi sularına bırakırken, tatilcilerin ilk tercihi ise dünyaca ünlü Altınkum Plajı oluyor.

Atınkum'un yaklaşık 2 kilometrelik plajında adım atacak yer kalmazken, sıcaktan bunalanlar denize girerek serinlerken, bazıları da deniz kenarında güneşleniyor. Öte yandan ilçedeki halk plajları ile diğer koylar tatilcilerin tarafından tercih edilirken, kimi tatilciler ise su sporlarıyla tatilin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.