Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alıcık’tan 297 geziye ulaşım desteği

GÜNCEL 08.11.2018 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1896+ kez okundu.
 

Alıcık’tan 297 geziye ulaşım desteği

Yaptığı yatırımlarla kültürel gelişime, sanata, spora ve eğitime büyük katkı sunan Nazilli Belediyesi, 2018 yılı içerisinde amatör spor kulüpleri müsabakaları ile dernek, sivil toplum kuruluşları ve mahalleler tarafından düzenlenen toplam 297 geziye, ücretsiz ulaşım desteği verdi.

AYDIN- Sanatın ve sporun desteklenmesi, kültürel gelişimin sağlanması ve eğitimde gerekli başarının yakalanması için yapılan gezilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazili Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şöyle konuştu: “Nazilli Belediyesi olarak, amatör spor kulüplerimize 127, mahallelerimize, dernek, sivil toplum kuruluşu ve okullarımıza 170 araç tahsis ettik ve toplam 297 geziye ücretsiz ulaşım sağladık. Rutin olarak düzenlenen Çanakkale, Ankara, Konya, Bursa, Bilecik ve Kütahya gezileri ile şimdiye kadar binlerce vatandaşımız, kuruluşun ve kurtuluşun topraklarını gördü. Ankara’da Anıtkabir’i, Çanakkale’de şehitliklerimizi ziyaret etti. Bu gezilere, 5 yaşındaki çocuklarımız, 80 yaşında nenelerimiz, dedelerimiz katıldı. O ruhu yerinde yaşamak, tarihimizi daha iyi anlamak adına büyük önem taşıyor” Nazilli Belediyesi olarak 2018 yılında kültürel ve sosyal anlamda yakaladıkları başarıyı 2019 yılında da sürdüreceklerini ifade eden Alıcık, “Eğitim, sanat ve spora verdiğimiz önemi yalnızca ilçemizde yaptığımız yatırımlarla değil, bu tür faaliyetlere desteğimizle de kanıtlamış olduk” dedi.
Yaptığı yatırımlarla kültürel gelişime, sanata, spora ve eğitime büyük katkı sunan Nazilli Belediyesi, 2018 yılı içerisinde amatör spor kulüpleri müsabakaları ile dernek, sivil toplum kuruluşları ve mahalleler tarafından düzenlenen toplam 297 geziye, ücretsiz ulaşım desteği verdi.

AYDIN- Sanatın ve sporun desteklenmesi, kültürel gelişimin sağlanması ve eğitimde gerekli başarının yakalanması için yapılan gezilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazili Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şöyle konuştu:

“Nazilli Belediyesi olarak, amatör spor kulüplerimize 127, mahallelerimize, dernek, sivil toplum kuruluşu ve okullarımıza 170 araç tahsis ettik ve toplam 297 geziye ücretsiz ulaşım sağladık. Rutin olarak düzenlenen Çanakkale, Ankara, Konya, Bursa, Bilecik ve Kütahya gezileri ile şimdiye kadar binlerce vatandaşımız, kuruluşun ve kurtuluşun topraklarını gördü. Ankara’da Anıtkabir’i, Çanakkale’de şehitliklerimizi ziyaret etti. Bu gezilere, 5 yaşındaki çocuklarımız, 80 yaşında nenelerimiz, dedelerimiz katıldı. O ruhu yerinde yaşamak, tarihimizi daha iyi anlamak adına büyük önem taşıyor”

Nazilli Belediyesi olarak 2018 yılında kültürel ve sosyal anlamda yakaladıkları başarıyı 2019 yılında da sürdüreceklerini ifade eden Alıcık, “Eğitim, sanat ve spora verdiğimiz önemi yalnızca ilçemizde yaptığımız yatırımlarla değil, bu tür faaliyetlere desteğimizle de kanıtlamış olduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.