Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alev topuna döndü

ASAYİŞ 20.10.2017 - 20:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2767+ kez okundu.
 

Alev topuna döndü

Seyir halindeki otomobil bir anda alev topuna döndü

AYDIN- Aydın'da seyir halindeki bir otomobil bir anda alev topuna döndü. Araç sürücüsü ve yolcular arkadan gelen sürücülerin ikazı üzerine yanmakta olan aracı terk ederek canlarını kurtardı. Olay, Aydın-Muğla karayolu Ovaeymir Uygulama Merkezi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çine’den Aydın istikametine ilerleyen Ahmet Öztürk yönetimindeki 09 LM 259 plakalı araç henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Aracın yandığından habersiz sürücünün yoluna devam ettiğini gören diğer sürücüler, yanan aracın sürücüsünü ışık ve korna ile uyardı. Aracının yandığını sonradan fark eden sürücü panikle aracını yol kenarına çekerek kendini dışarı attı. Araç bir süre sonra şarampole girdi. Yangını gören diğer sürücüler itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait sulama aracı yanan araca müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Tüplü aracın patlama tehlikesine karşı önlem alındı. Olayda otomobil yanarak kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması teselli kaynağı oldu.
Seyir halindeki otomobil bir anda alev topuna döndü

AYDIN- Aydın'da seyir halindeki bir otomobil bir anda alev topuna döndü. Araç sürücüsü ve yolcular arkadan gelen sürücülerin ikazı üzerine yanmakta olan aracı terk ederek canlarını kurtardı.

Olay, Aydın-Muğla karayolu Ovaeymir Uygulama Merkezi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çine’den Aydın istikametine ilerleyen Ahmet Öztürk yönetimindeki 09 LM 259 plakalı araç henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Aracın yandığından habersiz sürücünün yoluna devam ettiğini gören diğer sürücüler, yanan aracın sürücüsünü ışık ve korna ile uyardı. Aracının yandığını sonradan fark eden sürücü panikle aracını yol kenarına çekerek kendini dışarı attı. Araç bir süre sonra şarampole girdi. Yangını gören diğer sürücüler itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait sulama aracı yanan araca müdahale etti.

Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Tüplü aracın patlama tehlikesine karşı önlem alındı. Olayda otomobil yanarak kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması teselli kaynağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.