Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partililer iftarda buluştu

SİYASET 19.05.2018 - 20:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3011+ kez okundu.
 

AK Partililer iftarda buluştu

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı ve AK Parti Aydın milletvekili aday adayları Ramazan ayının ilk Cumasında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, AK Parti Aydın milletvekili aday adayları, ilçe yönetimi ve partililer katıldı. İftar yemeğine katılan misafirlere kendi eliyle yemek dağıtan AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Aydınlılar ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak, “AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak AK Parti Aydın milletvekili aday adaylarımız ve önceki dönemlerde Efeler İlçe Teşkilatlarında görev yapan abilerimizden oluşturduğumuz İstişare heyetimiz ile bir araya geldik. Mutfağına ve neferliğine talip olduğumuz kutlu davamızda, kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı ve AK Parti Aydın milletvekili aday adayları Ramazan ayının ilk Cumasında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, AK Parti Aydın milletvekili aday adayları, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

İftar yemeğine katılan misafirlere kendi eliyle yemek dağıtan AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Aydınlılar ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak, “AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak AK Parti Aydın milletvekili aday adaylarımız ve önceki dönemlerde Efeler İlçe Teşkilatlarında görev yapan abilerimizden oluşturduğumuz İstişare heyetimiz ile bir araya geldik. Mutfağına ve neferliğine talip olduğumuz kutlu davamızda, kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.