Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti’li Savaş Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

SİYASET 10.01.2019 - 19:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2891+ kez okundu.
 

AK Parti’li Savaş Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, bir mesaj yayınlayarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilme çabası, özellikle içerisinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli güç unsurlarından birisi haline gelmiştir” diyen Savaş, şunları söyledi: “Dünya genelinde gerçekleşen olayların ve ortaya çıkan bilgilerin, ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde doğru bir şekilde paylaşılması ve bu bilgilerin yönetimi çabası, devletlerin büyük mücadelelerini de beraberinde getirmektedir. Aziz milletimiz sahip olduğu değerlerle, bu büyük mücadelede oldukça güçlü hale gelmiş olup, saygı değer basın mensuplarımızın da büyük çabasıyla doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Bu vesileyle, ilkeli ve ahlaki duruşlarıyla mesleki ilkelerden ayrılmadan, bu ulvi görevi icra eden bütün basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Her bir basın mensubumuzun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, saygıdeğer gazetecilerimize bu zorlu çalışmalarında üstün başarı ve kolaylıklar diliyorum.”
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, bir mesaj yayınlayarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilme çabası, özellikle içerisinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli güç unsurlarından birisi haline gelmiştir” diyen Savaş, şunları söyledi:

“Dünya genelinde gerçekleşen olayların ve ortaya çıkan bilgilerin, ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde doğru bir şekilde paylaşılması ve bu bilgilerin yönetimi çabası, devletlerin büyük mücadelelerini de beraberinde getirmektedir.

Aziz milletimiz sahip olduğu değerlerle, bu büyük mücadelede oldukça güçlü hale gelmiş olup, saygı değer basın mensuplarımızın da büyük çabasıyla doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmektedir.

Bu vesileyle, ilkeli ve ahlaki duruşlarıyla mesleki ilkelerden ayrılmadan, bu ulvi görevi icra eden bütün basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Her bir basın mensubumuzun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, saygıdeğer gazetecilerimize bu zorlu çalışmalarında üstün başarı ve kolaylıklar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.