Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Partili kadınlardan İHA’ya ziyaret

SİYASET 07.12.2016 - 19:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2466+ kez okundu.
 

AK Partili kadınlardan İHA’ya ziyaret

AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın Bölge Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

AYDIN- AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanlığına seçilmesinden sonra hızla çalışmalara başlayan Seda Sarıbaş, Aydın’da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarını ziyaret ederek hayata geçirmeyi planladıkları sosyal sorumluluk projelerine destek isteyerek görüş alışverişinde bulundu. İlk olarak İhlas Haber Ajansı Aydın Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Sarıbaş’ı, İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç karşıladı. Aydın teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette kendileri gösterilen hassasiyetten memnun kaldıklarını belirten Aydın Kadın Kolları Başkanı Sarıbaş, “Gazetecik mesleğinin her meslekten daha zor olduğunu herkes çok iyi bilmekte ve görmekteyiz. Partimiz adına yapılan çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Basının önemi her dönem daha da iyi anlaşılıyor. Teşkilat olarak yerel ve ulusal basının yanındayız ve destekçisiyiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi. İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç ise, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek AK Parti Aydın Kadın Kolları Teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın Bölge Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

AYDIN- AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanlığına seçilmesinden sonra hızla çalışmalara başlayan Seda Sarıbaş, Aydın’da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarını ziyaret ederek hayata geçirmeyi planladıkları sosyal sorumluluk projelerine destek isteyerek görüş alışverişinde bulundu. İlk olarak İhlas Haber Ajansı Aydın Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Sarıbaş’ı, İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç karşıladı. Aydın teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette kendileri gösterilen hassasiyetten memnun kaldıklarını belirten Aydın Kadın Kolları Başkanı Sarıbaş, “Gazetecik mesleğinin her meslekten daha zor olduğunu herkes çok iyi bilmekte ve görmekteyiz. Partimiz adına yapılan çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Basının önemi her dönem daha da iyi anlaşılıyor. Teşkilat olarak yerel ve ulusal basının yanındayız ve destekçisiyiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç ise, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek AK Parti Aydın Kadın Kolları Teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.