Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ak Partili kadınlar Bozdoğan’da 'evet' için çalışıyor

SİYASET 26.03.2017 - 11:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2888+ kez okundu.
 

Ak Partili kadınlar Bozdoğan’da 'evet' için çalışıyor

AK Parti Bozdoğan Kadın Kolları Teşkilatı, 16 Nisan referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AYDIN- AK Parti Bozdoğan Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Bacakoğlu ve teşkilat mensubu kadınlar, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği oylaması için mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Bacakoğlu, referandum’dan başarılı bir şekilde çıkabilmek için, var güçleri ile gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “AK Parti Bozdoğan İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak dur durak bilmeden çalışıyoruz. Gittiğimiz mahallelerde niçin evet denilmesi gerektiğini vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Mahallelerimizde kapı kapı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi memnun ediyor. Referanduma az bir süre kaldığı için çalışmalarımıza hız verdik. Dağ tepe demeden, yorulmadan yılmadan, yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz büyük, yolumuz uzun, kararımız evet” dedi.
AK Parti Bozdoğan Kadın Kolları Teşkilatı, 16 Nisan referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AYDIN- AK Parti Bozdoğan Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Bacakoğlu ve teşkilat mensubu kadınlar, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği oylaması için mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor.

Bacakoğlu, referandum’dan başarılı bir şekilde çıkabilmek için, var güçleri ile gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “AK Parti Bozdoğan İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak dur durak bilmeden çalışıyoruz. Gittiğimiz mahallelerde niçin evet denilmesi gerektiğini vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Mahallelerimizde kapı kapı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi memnun ediyor. Referanduma az bir süre kaldığı için çalışmalarımıza hız verdik. Dağ tepe demeden, yorulmadan yılmadan, yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz büyük, yolumuz uzun, kararımız evet” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.