Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partili gençlerden eğitime destek

SİYASET 28.09.2016 - 21:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2929+ kez okundu.
 

AK Partili gençlerden eğitime destek

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları’nın, bazı okullarda öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılında okulların açılmasıyla birlikte, Ak Parti İl Gençlik Kolları’nın, ihtiyaç sahibi okulların kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladığı belirtildi. Açıklamada, Ilıcabaşı İlkokulu’nu ziyaret eden AK Partili gençlerin defter, kalem, silgi, kalemtraştan oluşan hediye paketleri ile 100 temel eseri öğrencilere hediye ettiği dile getirildi. Genel olarak okulun ihtiyaçlarını öğretmenler ve okul müdürüyle istişare ettiklerini belirten gençler, her konuda yardımcı olacaklarını, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların topluma sağlıklı bir şekilde kazandırılması için çaba gösterdiklerini ve göstereceklerini kaydetti.
AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları’nın, bazı okullarda öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılında okulların açılmasıyla birlikte, Ak Parti İl Gençlik Kolları’nın, ihtiyaç sahibi okulların kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladığı belirtildi. Açıklamada, Ilıcabaşı İlkokulu’nu ziyaret eden AK Partili gençlerin defter, kalem, silgi, kalemtraştan oluşan hediye paketleri ile 100 temel eseri öğrencilere hediye ettiği dile getirildi.

Genel olarak okulun ihtiyaçlarını öğretmenler ve okul müdürüyle istişare ettiklerini belirten gençler, her konuda yardımcı olacaklarını, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların topluma sağlıklı bir şekilde kazandırılması için çaba gösterdiklerini ve göstereceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.