Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Partili gençlerden Diyarbakırlı annelere destek videosu

SİYASET 14.09.2019 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3787+ kez okundu.
 

AK Partili gençlerden Diyarbakırlı annelere destek videosu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Efeler İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Diyarbakır’da çocuklarını terör örgütünden kurtarmak isteyen annelere destek videosu hazırlandı.

AYDIN - AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı'nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan video kısa süre içerisinde Diyarbakırlı annelere destek veren herkes tasarından paylaşıldı. Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seyhan Koyuncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin, “Helal olsun yiğit analara. Efeler AK Gençlik yanlarında” sloganı ile sosyal medyada gündem oluşturuldu. Gündem çalışması hakkında açıklamada bulunan Başkan Koyuncu, “Çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen Diyarbakırlı annelerimizin vermiş oldukları haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Evlat acısı nedir, bunu en iyi anneler bilir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, biz devlet olarak yanınızdayız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu sürecin biz de takipçisi ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Efeler İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Diyarbakır’da çocuklarını terör örgütünden kurtarmak isteyen annelere destek videosu hazırlandı.

AYDIN - AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı'nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan video kısa süre içerisinde Diyarbakırlı annelere destek veren herkes tasarından paylaşıldı. Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seyhan Koyuncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin, “Helal olsun yiğit analara. Efeler AK Gençlik yanlarında” sloganı ile sosyal medyada gündem oluşturuldu.

Gündem çalışması hakkında açıklamada bulunan Başkan Koyuncu, “Çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen Diyarbakırlı annelerimizin vermiş oldukları haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Evlat acısı nedir, bunu en iyi anneler bilir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, biz devlet olarak yanınızdayız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu sürecin biz de takipçisi ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.